(video) Premieră: Noile Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV & Coupe facelift

Mercedes-AMG introduce o gamă cuprinzătoare de actualizări pentru două modele de maşini pe care a decis să le păstreze pentru că se bucură de un real succes în vânzări. Este vorba despre SUV-uri sportive GLC 43 4MATIC şi GLC 43 4MATIC Coupe.

Aşadar, cel mai important pe aceste maşini este motorul, în acest caz fiind un V6 biturbo de 3.0 litri şi cu injecţie directă, a cărui putere a fost mărită cu 23 de cai. În total produce 390 CP între 5.500-6.000 rpm şi 520 Nm de cuplu disponibil între 2.500-4.500 rpm.

Se menţionează că puterea mai mare s-a datorat ajustărilor făcute în software-ul unităţii electronice de control al motorului, dar şi a turbo compresoarelor mai mari, care acum sunt montate mai aproape de propulsor şi răspund în mod deosebit de rapid, garantând astfel performanțe excepționale. Ambele SUV-uri pot accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 4.9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Puternicul motor AMG poate fi identificat vizual prin capacul său cu o inserție din aluminiu roșu și cu inscripția AMG.

Exteriorul se remarcă printr-o grilă de radiator specifică AMG, şi pe aceste modele fiind cu grile verticale cromate. Completează prezenţa frontală şi farurile LED High Performance cu lumini de zi LED. Noi sunt şi inserţiile negre mate din prizele de aer ale barei de protecţie, care sunt finisate cu elemente în Silver Shadow.

Standard se oferă acum un set de jante din aliaj ușor, optimizate aerodinamic, de 19 inci şi cu inscripția AMG. O selecție de cinci variante suplimentare cu dimensiuni cuprinse între 19 şi 21 de inci sunt disponibile opţional. Partea posterioară încorporează un difuzor de aer, iar pe marginile acestuia îşi fac apariţia două terminaţii duble rotunde şi cromate ale eşapamentului.

Pentru habitaclu se oferă standard nişte scaune sport, care oferă suport lateral îmbunătățit atât șoferului, cât și pasagerului din dreapta Tapițeria poate fi una neagră ARTICO în combinaţie cu microfibră DINAMICA şi cusături contrastante roşii. Alte opţiuni de culoare pentru tapiţeria din piele includ nuanţele  cranberry/black sau magma grey/black. Elementele decorative pot fi din aluminiu sau fibră de carbon.

Standard mai vine şi un volan AMG acoperit cu microfibră DINAMICA. Acesta este turtit în partea inferioară şi are secţiuni perforate în zona de prindere. În spatele său se găsesc nişte padele galvanizate de comutare a treptelor. Opţional volanul poate avea comenzi suplimentare sub forma a două butoane rotative cu mici ecrane integrate.

Pentru modelele GLC 43 4MATIC este disponibil acum şi sistemul multimedia MBUX afişat pe un ecran de 10.25 inci. Şi panoul de bord poate fi un ecran color de 12.3 inci, acesta putând fi personalizat cu trei teme: Classic, Sport sau Supersport. Şoferului i se mai pune la dispoziţie un sistem cu cinci moduri de rulare (Slippery, Comfort, Sport, Sport+ şi Individual), dar şi sistemul de control al agilităţii AMG DYNAMICS cu regimurile Basic şi Advanced.

Printre altele mai trebuie de menţionat despre prezenţa unei cutii de viteze AMG SPEEDSHIFT TCT cu nouă rapoarte, unui sistem de tracţiune integrală AMG Performance 4MATIC cu raport de distribuţie a cuplului de 31/69, unui set de amortizoare adaptive standard cu trei moduri de funcţionare (sau a unei suspensie pneumatice AMG RIDE CONTROL+ cu mai multe camere de aer, funcţie de autonivelare şi de micşorare a gărzii la sol la viteze mari), dar şi a unei servodirecţii sensibile la viteze

Ambele modele pot fi deja precomandate de la dealerii oficiali.

Vezi şi: (video) New York 2019: Premieră mondială – Modelele actualizate Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/