Mercedes-Benz dă start producţiei noului E-Class Coupe, iar AutoBlog.MD îl va testa în curând

Concernul german Daimler a anunţat oficial despre startul producţiei de serie a coupeului Mercedes-Benz E-Class Coupe de generaţie nouă. Maşina va fi asamblată la uzina mărcii din oraşul Bremen, acolo unde în prezent se construiesc alte zece modele din gamă.

Printre altele, vă anunţăm că AutoBlog.MD va testa în premieră pentru Moldova noul E-Class Coupe, în luna martie în Spania.

Serviciul de presă al companiei germane menţionează că acum noul E-Class Coupe poate fi numit un membru cu drepturi depline a familiei E-Class, reprezentantă pe piaţă de un sedan, break şi un break cu gardă la sol sporită – All-Terrain. Toţi aceşti “fraţi” ai săi sunt asamblaţi însă la uzina din Sindelfingen.

La filiala din Bremen se mai produc acum în afară de E-Class Coupe, crossoverele GLC şi GLC Coupe, modelele din familia C-Class, roadsterele SLC şi SL, dar şi coupeuri şi decapotabile E-Class.

Noul E-Class Coupe a fost pusă pe linia de producţiei a uzinei într-un timp foarte scurt, fără să fi fost nevoia de oprire a lucrului pentru reutilare.

Interesant este că Mercedes a ales să realizeze înainte de producţie toate procesele care vor fi făcute, în format digital, şi asta pentru a minimiza riscurile care ar fi putut apărea.

Amintim că premiera modelului a avut loc la sfârşitul anului trecut.

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Mercedes-Benz E-Class Coupe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/