(foto) O reală capsulă a timpului! Un nou ZAZ Tavria a fost găsit într-un garaj cu vechituri din Moldova

Un bărbat originar din Chişinău a identificat într-un garaj al unei proprietăţi din centrul ţării, unde munceşte, o adevărată capsulă a timpului! Sub un morman de vechituri a găsit un exemplar ZAZ Tavria!

Automobilul retro şi cândva accesibil are doar 6 km pe odometru şi din câte se pare este într-o stare foarte bună. Potrivit informaţiilor pe care le cunoaştem la moment, fostul proprietar a primit-o încă pe timpul existenţei URSS, dar nu a mai reuşit să o exploateze pentru că a decedat.

Acest lucru ne-ar putea face să credem că automobilul ar fi stat aproape 30 de ani fără să fie mişcat din loc! Totuşi, cu mai multe detalii vom reveni pe parcurs, atât despre modelul exact, tipul motorului şi starea generală în care se află.

Amintim că ZAZ Tavria este o gamă de mașini subcompacte cu tracțiune față, produse de constructorul sovietic și apoi ucrainean ZAZ. Făcut din punct de vedere al designului cu un “ochi aruncat peste gard”, la modelul Ford Fiesta din 1976, avea suspensie faţă independentă/spate semi independentă, dar şi o gamă de motoare cu volum cuprins între 1.1 şi 1.3 litri (53-63 CP).

Vezi şi: (video) Fantastic! Un moldovean deţine un VAZ-2103 pe care l-a găsit stând neatins 41 de ani

Vezi şi: (foto) Top 10 cele mai scumpe automobile produse în URSS şi care pot fi cumpărate în prezent

Vezi şi: Videoclipul zilei: Număr record de oameni care au încăput într-un ZAZ Zaporojeţ

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/