(foto) Observați plăci de beton ridicate din cauza căldurii? Sesizați drumarii întâi, nu Facebook-ul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu există an în care, din cauza caniculei, plăci de beton să se ridice pe drumurile naționale care au fost construite pe timpuri din acestea. Fenomenul s-a înregistrat și în această vară.

Și în ultima vreme drumarii află despre asta de pe Facebook… Căci în loc să se apeleze același 112, martorii țin să facă postări pe rețele de socializare. Iar sub acestea se adună și comentarii prostești, inclusiv la adresa autorităților.

Plăci de beton ridicate
FOTO: facebook.com/andrian.grecu.3

Ieri s-au ridicat două plăci de beton pe traseul M5 Chișinău-Bălți. Două persoane diferite au postat pe Facebook în același timp, în jurul orei 20:00, pentru a cere atenție din partea altor conducători auto.

Și nu că ar fi rău asta, însă reprezentanții ASD au trebuit să se autosesizeze din aceste postări, ceea ce nu este normal!

Dacă nu cunoașteți nr. de telefon al drumarilor pentru sesizarea unei probleme de genul, apelați la Serviciul 112 și cei de acolo vor trimite responsabililor informația. Este elementar!

🦺 Drumarii sunt acolo unde trebuie să fie, la datorie, asigurând siguranța circulației.🙏 Dragi cetățeni, prin…

Publicată de Administraţia de Stat a Drumurilor pe Joi, 11 iulie 2024

☀️ Administraţia de Stat a Drumurilor 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚̆ 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢̂𝐧…

Publicată de Administraţia de Stat a Drumurilor pe Marţi, 9 iulie 2024

Amintim: (update) Ultima oră: Cod ROȘU de caniculă în Republica Moldova, precum și în România

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise