(foto/video) Oferta zilei: Supercar Nissan GT-R, de vânzare, în Moldova

Nissan GT-R este un automobil care a făcut deja istorie, cel mai mult în autosport, şi încă mai continuă să realizeze acest lucru pentru că este unul dintre cele mai flexibile supercaruri în materie de tuning. Anual zeci de exemplare modificate participă în cele mai diverse competiţii auto, iar cele mai puternice pot ajunge să dezvolte chiar şi 4.000 de CP.

Totuşi, există şi oameni pasionaţi care le achiziţionează pentru a le utiliza zilnic sau de câteva ori pe săptămână, numai pentru a conduce această maşină sportivă din plăcere. Şi în ţara noastră există câteva exemplare, însă iată că într-o premieră unul a fost scos la vânzare.

Maşina a fost produsă în anul 2012 şi a fost importată în Republica Moldova din Federaţia Rusă. Proprietarul a participat cu aceasta doar la câteva competiţii locale de drag racing şi a făcut nişte manipulări sub capotă pentru a-i spori puterea.

Propulsorul V6 Twin Turbo de 3.8 litri volum, asamblat manual, produce acum 700 de CP comparativ cu cei 550 care vin standard din uzină. Acceleraţia de la 0 şi până la 100 de km/h o face în mai puţin de trei secunde, iar viteza maximă depăşeşte 300 de km/h.

Vezi şi: (video) Drag racing în Moldova: Un VAZ 2121 Niva bate un Nissan GT-R

Vezi şi: INP are o reacție față de șoferul care a sfidat un echipaj de poliție la volanul unui Nissan GT-R

Vezi şi: (foto/video) Cel mai frumos tuning exterior din lume pentru Nissan GT-R este făcut de băieţii de la Kuhl Racing

Cutia de viteze este una robotizată cu padele de schimbare a treptelor în spatele volanului, iar tracţiunea este una integrală.

Parcursul maşinii este de doar 22.000 de kilometri, iar preţul cerut, negociabil, este de 61.000 de euro. Drept bonus se oferă şi o pereche de plăcuţe de înmatriculare personalizate 😉

Vezi şi: (video) Un Nissan GT-R a stabilit un record de timp şi viteză pe o distanţă de 402 metri

Vezi şi: (foto) Un bărbat din Singapore s-a urcat pe muntele Everest la volanul unui Nissan GT-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/