Un nou termen de finisare a lucrărilor de reabilitate a drumului R1 Chișinău-Ungheni-Sculeni

Termenul de implementare a proiectului de reabilitare a drumului R1 Chișinău-Ungheni-Sculeni a fost extins până la finele anului 2022. În acest scop, Parlamentul a ratificat, în cadrul ședinței plenare de astăzi, Amendamentul nr. 3 la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții (BEI) pentru realizarea Proiectului de reabilitare a drumurilor din Republica Moldova.

Lucrările la proiect se așteaptă să fie finalizate până la începutul lui 2023.

FOTO: mold-street.com

Ratificarea amendamentului în cauză are drept scop extinderea datei finale de disponibilitate a mijloacelor financiare acordate în baza Contractului de finanțare, până la 30 noiembrie 2021 și prelungirea perioadei de implementare a proiectului propriu-zis până la 31 decembrie 2022.

Contractul de finanțare semnat între Republica Moldova și BEI, în valoare totală de 75.000.000 de euro, a fost ratificat în aprilie 2011. Resursele contractului de finanțare sunt destinate pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor naționale, prestarea serviciilor de consultanță pentru implementarea proiectelor și de supervizare tehnică a lucrărilor de reabilitare.

Extinderea termenului de implementare a Proiectului de reabilitare a drumurilor a fost solicitată de Guvernul Republicii Moldova.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/