(video) Lewis Hamilton a vizitat centrul de design Mercedes-Benz şi ar fi modelat noul AMG GT

Compania Mercedes-Benz a publicat un scurt videoclip despre vizita pilotului F1 Lewis Hamilton în centrul de design al mărcii, iar printre imagini a apărut ceva foarte interesant.

Filmuleţul prezintă în principal o scurtă excursie a pilotului Mercedes-AMG în atelierele în care sunt create elementele de bază ale politicii de design a întregii companii. Lui Hamilton i s-au arătat mai multe concepte iconice, i s-a permis să observe cum lucrează angajaţii și i s-a dat să facă ceea exact ceea ce am încercat şi noi în 2017.

Anume în acest moment din urmă a apărut în cadru un model din hlei al unui anumit coupe neidentificat. Lewis, împreună cu designerii, au lucrat puțin peste conturul mașinii. Iar aspectul arată foarte detaliat – atât de mult, încât pe ​​fața mașinii sport sunt ușor de recunoscut liniile stilistice ale hipercarului Mercedes-AMG One.

În plus, puteți vedea că modelul nu prezintă conceptul AMG Vision GT, arătat în 2013. Concluzia este că specialiştii lucrează la ceva complet nou, dar asupra a ce anume?

O versiune ar fi că este vorba despre macheta în miniatură a coupeului Mercedes-AMG GT de nouă generație. Mercedes-Benz nu a confirmat acest lucru, dar nici nu l-a infirmat, sugerând doar “să avem răbdare și să vedem ce ne așteaptă în viitor”.

În favoarea acestei versiuni este și o declarație recentă a CEO-ului AMG, Tobias Moers, precum că dezvoltarea noului AMG GT a început deja. I se promite o anumită nouă platformă sportivă, pe care o va împărtăși cu viitorul Mercedes-Benz SL, şi din câte se pare, soluțiile stilistice ale flagship-ului AMG One vor fi utilizate în mod activ pe modelele mai tinere din Affalterbach.

Dar acest lucru nu se va întâmpla curând, deoarece pentru coupeul actual a fost lansat abia un facelift acum un an. Iar în 2020 este aşteptată să apară cea mai agresivă versiune: AMG GT Black Series!

Cmentariile sunt închise