(video) Dacia îşi prezintă gama de modele cu noile embleme şi logouri. Mai anunţă o viteză maximă limitată pentru toate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce şi-a făcut apariția la jumătatea lui 2021 pe suporturile de comunicare, iar apoi, de la începutul lui 2022 în reţeaua de showroom-uri, a venit rândul gamei de vehicule să adopte noua identitate vizuală a mărcii Dacia. Dincolo de schimbările de design, această nouă identitate reflectă angajamentele de viitor ale Dacia, punând în evidență valorile pe care s-a construit succesul mărcii.

Modelele cu noua identitate vizuală pot fi comandate începând din 16 iunie. Primele livrări sunt prevăzute la finele anului 2022.

Veritabil simbol al noii sale identități vizuale, emblema „Dacia Link” se regăsește de acum pe toate modelele mărcii. Integrarea noii sigle a condus la modificarea calandrului (grilei de radiator), ale cărui elemente distinctive, cu un contur evoluat, adoptă culoarea albă.

Compusă din literele D şi C stilizate, legate între ele asemenea elementelor unui lanț, noua emblemă evocă în acelaşi timp robustețe şi simplitate. Denumită „Dacia Link”, această siglă este ușor vizibilă de la distanță, fiind prezentă în plus pe jantele tuturor modelelor. 

O altă schimbare imediat vizibilă o constituie apariția logotipului în partea din spate a tuturor modelelor (pe hayon), precum şi pe volanul acestora.

Introducerea noii identități este însoțită de apariția noii nuanțe Gris Mégalithe (Monolith Grey), pe barele de pavilion, pe scuturile de protecţie faţă şi spate, precum şi pe carcasele oglinzilor retrovizoare ale modelelor Sandero Stepway, Spring şi Duster. 

„Prezentarea noii identități vizuale pe toate modelele gamei Dacia reprezintă cel de-al treilea şi ultimul capitol al strategiei lansate în urmă cu mai mult de un an. Acest nou univers vizual reflectă valorile noastre – simplitate, robusteţe, spirit autentic– sub o formă mai afirmată şi mai modernă. Noua identitate reprezintă un impuls vizibil pentru Dacia în îndeplinirea ambițiilor sale”.

Denis Le Vot, Director General Dacia

Printre alte noutăţi:

  • O nouă culoare de caroserie – Lichen Khaki – îşi face apariția pentru a sublinia apropierea mărcii de natură.
  • Dacia este promotoarea unei abordări raționale a modului în care vehiculele sunt utilizate de clienți. Aceasta se traduce prin abandonarea treptată a elementelor cromate sau a materialelor din piele naturală.
  • Dacia va aplica treptat angajamentele asumate de Renault Group cu ocazia Adunării Generale din 23 aprilie 2021. Astfel, din 2023, Dacia va fi prima marcă a grupului ale cărei vehicule vor avea viteza maximă limitată la 180 km/h.

Introducerea noii identități de marcă are loc simultan pe toate modelele gamei Dacia. Începând cu data de 16 iunie, clienţii vor putea comanda vehiculele cu noua identitate vizuală.

Prezentarea oficială a noii game Dacia va avea loc la Salonul Auto de la Paris, în octombrie 2022. Primele vehicule vor fi disponibile în reţeaua Dacia înainte de sfârşitul anului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/