(foto) Opel are gata noua generaţie Astra! Primele detalii şi imagini

Opel a făcut publice astăzi primele imagini care oferă o primă impresie despre noua generaţie Astra, prima din istorie care a fost electrificată.

Fotografiile dezvăluie o precizie extremă și o atenție deosebită la detalii ale modelului nou-așteptat cu nerăbdare, care interpretează filosofia de design pură și îndrăzneață a mărcii și arată calea de urmat pentru viitoarele sale autoturisme.

“Viitoarea Astra va deschide un nou capitol interesant în istoria de 30 de ani a modelului nostru de clasă compactă. Suntem încrezători că următoarea generație Opel Astra va face o impresie puternică și va atrage mulți clienți noi”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Elementul central al designului exterior este o evoluţie a elementului frontal Opel Vizor, văzut şi introdus pentru prima dată pe noul Mokka

Fața mărcii se întinde pe toată partea frontală, integrând perfect tehnologii precum farurile ultra-subțiri IntelliLux LED, care vor aduce din nou inovații de ultimă generație pe segmentul de piață compact, dar şi senzorii diferitor sisteme de asistenţă. 

În partea din spate, noul element de identificare al modelului – denumirea ASTRA cu litere de tipar – este amplasată central pe suprafața netedă și încordată a hayonului.

Aceeași precizie germană se aplică în tot interiorul. Un digital cockpit de generaţie următoare, numit Pure Panel, cu suprafețe complet vitrate, reflectă integrarea perfectă a Opel Vizor cu două afișaje panoramice care oferă informații detoxificate într-un format orizontal orientat spre șofer.

Mai putem observa că numărul de comenzi şi butoane fizice sunt reduse la minimum, unele fiind fin lucrate, iar altele fiind înlocuite cu suprafeţe tactile. Calitatea înaltă a experienței interioare este subliniată în continuare de forma, texturile și materialele utilizate pentru volanul nou proiectat și scaunele frontale excepțional de ergonomice.

Concepută și proiectată în Rüsselsheim, Germania, următoarea generație Astra va fi disponibilă drept hatchback dinamic cu cinci uși și într-o versiune break Sports Tourer.

Producția îi va începe anul acesta la uzina din Rüsselsheim, iar alte detalii, precum şi premiera propriu-zisă, vor urma în următoarele săptămâni.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/