(foto) Poliţia de Frontieră a depistat pe o stradă din capitală microbuzul cu pasageri care a intrat în Moldova ilegal din România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia de Frontieră anunţă că a fost depistat microbuzul care a intrat ilegal în această noapte pe teritoriul Republicii Moldova. În acesta se aflau tocmai şapte persoane! Cinci sunt cetățeni ai Marii Britanii, unul al SUA, în timp ce conducătorul auto este originar din România.

În cadrul măsurilor de cercetare și căutare, organizate din informaţii operative în Chișinău, a fost stabilit hotelul unde s-au oprit persoanele, dar și alte locuri publice unde acestea s-au deplasat. Ulterior, microbuzul a fost identificat și oprit în trafic.

Acum mijlocul de transport și grupul de persoane se află la sediul IGPF pentru cercetările de rigoare. În dependență de circumstanțe și declarații se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Amintim că astăzi în jurul orei 1:40, conducătorul unui microbuz a trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe direcția dedicată transportului marfar, fără a se opri la linia de control. Acesta a intrat în Republica Moldova nefiind autorizată trecerea frontierei de stat.

Conducerea Poliției de Frontieră a dispus inițierea unei anchete de serviciu în vederea elucidării celor întâmplate.

Cmentariile sunt închise