(foto/video) Poliţia din Străşeni caută conducătorul acestei maşini. Iată ce a făcut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Am primit la adresa redacției fotografia în cauză, care arată numărul de înmatriculare al BMW-ului:


Astăzi dimineață, în jurul orei 7:35, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Bucovăț. Urmare a impactului, o tânără de 28 de ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Raional din Strășeni pentru îngrijiri medicale.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 30 de ani, în timp ce conducea un BMW, nu a respectat prevederile RCR şi, conform constatărilor preliminare, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit lateral cu o Toyota controlată de un bărbat de 32 de ani.

Șoferul automobilului Toyota a fost testat cu aparatul Drager şi s-a constatat că nu era în stare de ebrietate. Celălalt nu a putut fi însă testat pentru că a fugit de la faţa locului. Cazul este înregistrat și documentat de către polițiștii din Străşeni, care în prezent întreprind toate măsurile pentru stabilirea locului aflării acestuia.

La întrebarea, de unde se știe că tipul din BMW are 30 de ani dacă a fugit, ofiţerul de presă al IP Străşeni ne-a spus că s-a identificat după martori și după numărul de înmatriculare al automobilului.

Cmentariile sunt închise