(foto) Porsche a făcut un cort pe care îl poţi pune peste un 911 şi locui în el în orice anotimp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Experimentați entuziasmul mașinilor sport Porsche într-un mod proaspăt – în aer liber – cu noul cort de acoperiș de la Porsche Tequipment. Acest echipament practic de aventură transformă mașina sport într-o “cameră de hotel” pentru iubitorii de natură!

Cortul are o husă rigidă exclusivă, care a fost dezvoltată la Centrul de Dezvoltare Weissach, iar la capitolul design s-a implicat şi Studio FA Porsche din Zell am See. Designul hardcase poate fi instalat pe sistemele de transport pe acoperiș ale modelelor 911 (în afară de GT, Targa şi Cabliolet), Macan, Cayenne, Panamera și Taycan, chiar dacă au sau nu railings-uri pe acoperiş.

În poziția extinsă, suprafața podelei măsoară 210×130 cm şi are integrată o saltea confortabilă din polispumă de înaltă densitate. Pereții cortului sunt confecționați dintr-un amestec de bumbac respirabil. Cu fermoare rezistente la apă și o husă separată de ploaie pentru intrare, cortul este proiectat și pentru vremea umedă. Când e vorba de camping, cortul va putea fi montat destul de repede.

Pereții laterali imită linia mediană a lui 911 și prezintă sigla PORSCHE. Punctele de atracție din interior includ căptușeala matlasată foarte izolatoare, de culoare gri deschis. Capătul are o siluetă de munte. Salteaua are același model de matlasare. Printre altele caracteristici: ambele geamuri laterale pot fi deschise complet pentru aerisire; un dispozitiv de protecție împotriva insectelor oferă protecție împotriva țânțarilor; o funcție suplimentară de black-out nu va permite pătrunderea luminii în interior.

Cumpărătorii vor putea alege între o husa neagră/gri deschis sau neagră/gri închis, fiecare fiind împodobită cu un logo PORSCHE negru mat. Accesoriile suplimentare opționale Tequipment vor fi disponibile în curând, fiind vorba despre un cort interior, o pătură încălzită și un organizator de pantofi și genți.

Specificații tehnice:

  • Lungime x lățime x înălțime (pliat): 146 x 140 x 33 cm
  • Lungime x lățime x înălțime (extins): 258 x 257 x 118 cm
  • Greutate: aprox. 56 kg
  • Sarcina maximă la staționare – aproximativ 190 kg (pentru maşinile cu railings-uri) sau aproape 140 kg (fără railings-uri).
  • Viteză maximă recomandată de deplasare cu acest cort pe acoperiş este de 130 km/h.

Cortul pentru toate anotimpurile, pentru două persoane, este acum disponibil pentru a fi comandat de la partenerii de vânzări Porsche, inclusiv în ţara noastră. În Germania costă 4.980 euro. Livrările vor începe din noiembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/