(foto/video) Prăpăd în Chișinău. Zeci de mașini au fost afectate de furtuna de ieri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară s-a înregistrat ceea ce ar fi fost cea mai violentă furtună din acest an, dacă nu din ultimii. Și evident că s-au înregistrat o mulțime de pagube. Pe parcursul nopții serviciile speciale au intervenit pe străzile capitalei. În continuare se muncește în toate sectoarele orașului Chișinău.

Conform Primăriei Chișinău, încă este un volum mare de muncă deoarece vântul puternic a smuls din rădăcină mai mulți copaci, au fost rupte crengi, acoperișuri și fire electrice. Cetățenii sunt rugați să fie în continuare prudenți acolo pe unde se deplasează.

Totodată, în această dimineață a fost declarată Situație de forță majoră! Decizia a fost luată în cadrul Comisiei Situației Excepționale Chișinău. Se fac estimările și evaluările suplimentare ale gradului de prejudicii și se calculează pagubele pentru a fi alocate surse în urma intemperiei de ieri seară.
În fiecare sector vor fi create echipe separate.

Și începând de aseară târziu, pe rețelele de socializare au început să apară zeci de imagini care arată urmările precipitațiilor puternice. Iată doar câteva fotografii cu autoturisme afectate, care în ciuda recomandărilor au fost parcate în locuri nesigure.

Rugăm să ne fie iertată lipsa mențiunii sursei imaginilor. Din cauza multiplelor și repetatelor distribuiri, sursele originale nu au putut fi depistate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise