(video) Prezentare statică: Noul Range Rover Velar 2024! Ce oferă în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

În februarie 2023, Land Rover anunțase un facelift pentru modelul Range Rover Velar, care este abia la prima sa generație. În acest reportaj static vorbim despre model, unul din gama anului 2024, disponibil de cumpărat de la Chișinău cu toate noutățile pe care le are.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Noul Range Rover Velar 2024 aduce o serie de îmbunătățiri notabile, combinând eleganța și performanța caracteristică mărcii Land Rover. Continuă să ofere o combinație atrăgătoare de putere, eleganță și stil, menținându-se fidel spiritului mărcii.

Iată câteva aspecte relevante:

Design Actualizat: Velar a primit un refresh subtil, inclusiv un nou design de grilă, elemente de iluminare actualizate și un bumper posterior reproiectat.

Silențiozitate: Velar este acum și mai tăcut, oferind o experiență de conducere rafinată și plăcută. Se promite a fi cel mai silențios automobil din clasă datorită unui sistem activ de izolare fonică – Active Road Noise Cancellation.

Gamă Largă de Motoare: Noul Velar vine cu o varietate de opțiuni de motorizare, astfel încât fiecare șofer să poată alege ce se potrivește cel mai bine nevoilor sale. Motorul de bază în termeni de performanță este un diesel cu 204 CP, iar opțiunea cea mai performantă este o unitate plug-in hybrid de două ori mai puternică.

Filosofie Reducționistă: Inspirat de filosofia de design a noilor Range Rover și Range Rover Sport, Velar îmbină această abordare minimalistă cu designul său avangardist. Este primul model al companiei JLR cu o consolă centrală curățită de butoane.

În țara noastră, Range Rover Evoque rămâne cel mai accesibil model din portofoliul mărcii britanice. Prețul de pornire este de 71.000 de euro cu taxa de lux.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise