(foto) Precum cuțitul intră în unt. În Estonia, uşa deschisă a unui autobuz a tăiat un Audi pe lateral

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident de genul celor la care nu te aștepți, dar iată că se poate întâmpla! Acum câteva zile, în zona oraşului Tartu din sudul Estoniei, a fost înregistrat un incident rutier mai neobişnuit. Uşa unui autobuz a tăiat un Audi pe lateral, atât de uşor precum ar intra cuţitul în unt. Autoturismul se deplasa din sens opus.

Conform unui martor ocular, autobuzul firmei GoBus a atins modelul Audi pe o şosea, ambele vehicule fiind în deplasare. Pentru că era întuneric și drumul s-a îngustat, ușa laterală a autobuzului a tăiat caroseria maşinii mai mici ca o lamă. 

Dar totul s-a terminat cu bine pentru că aceasta nu a intrat în cabină. Şoferul din Audi nu a fost rănit, însă a fost lovit pe neașteptate de pernele de aer şi a reuşit să-l menţină sub control fără a ieşi în decor.

Ramses Riive, managerul regional al GoBus South Eesti, a declarat că nu este clar deocamdată cum s-a putut deschide uşa şi că autobuzul în cauză era condus de un șofer foarte experimentat. 

„Spun pentru toţi că este necesar să verificați starea vehiculului înainte de a conduce (în Moldova şoferul este obligat să facă asta, conform pct.11 din RCR). În acest caz, șoferul autobuzului a închis toate trapele după controlul de dimineață. La acest moment, totul indică asupra faptului că uşa nu s-a închis corespunzător şi aceasta s-a deschis în timpul conducerii. Desigur, atât noi, cât și compania de asigurări, vom analiza cu atenție acest caz pentru a evita situații similare pe viitor.”

Purtătorul de cuvânt al poliției locale a declarat că autoritățile nu au fost notificate despre accident. Cel mai probabil șoferii s-au înțeles pe cale amabilă şi compania de asigurări va rezolva întrebările.

Cmentariile sunt închise