(foto) Premieră de la Hyundai. A prezentat la Moscova noul Solaris

Compania Hyundai a prezentat la Moscova noua generaţie a sedanului subcompact Solaris, o versiune adaptată pentru condiţiile de exploatare din Rusia a modelului cunoscut pe piaţa din Moldova – Accent.

Noutatea a devenit puţin mai mare în dimensiuni, are un design exterior şi interior nou, dar şi o linie de motoare modernizată după ultimele cerinţe ale pieţei.

Comparativ cu predecesorul său, noua maşină este cu trei centimetri mai lungă şi mai lată (4.405 şi 1.729 mm respectiv). Înălţimea – 1.460 mm.

Ampatamentul măsoară acum 2.600 de mm, iar volumul portbagajului a crescut cu 10 litri – până la 480 litri. Apropo, aici se va putea găsi şi o roată de rezervă de dimensiuni normale!

Noul Solaris a mai fost dotat cu o suspensie spate semi independentă, de la modelul Elantra. De asemenea, motorul de 1.4 litri are o putere de 99.7 cai în locul celor 107, iar cuplul maxim a scăzut de la 135 la 132 Nm, în schimb acesta este disponibil acum de la rotaţii mai mici.

Propulsorul de 1.6 litri a păstrat aceeaşi putere – 123 de cai, însă cuplul maxim a scăzut de la 155 la 150.7 Nm.

Toate agregatele pot fi cuplate atât la transmisii mecanice cu şase trepte sau automate cu acelaşi număr de rapoarte. Mai târziu va apărea în gama de motoare şi o unitate de 2.0 litri volum.

Noul Hyundai Solaris va fi disponibil pentru clienţi în patru versiuni de echipare: Active, Active Plus, Comfort sau Elegance.

Dotările esenţiale includ airbag-uri frontale, geamuri frontale acţionate electric, sistem de stabilizare, sistem de control a presiunii în pneuri, sistem audio cu patru difuzoare, etc.

Versiunea Active Plus adaugă oglinzi retrovizoare acţionate electric, sistem audio cu port USB, scaune frontale încălzite, iar cea Comfort – volan tapiţat cu piele, sistem de climatizare, geamuri posterioare acţionate electric, sistem de închidere centralizată, Bluetooth, etc.

Varianta de top va dispune de senzori de parcare, senzori de lumină, sistem de climatizare avansat, sistem de navigare, blocuri optice cu lentile şi faruri anti ceaţă.

Opţional se va putea comanda încălzire a parbrizului şi a scaunelor posterioare, acces fără cheie, cameră de supraveghere video spate, etc.

Preţurile noului Hyundai Solaris nu au fost anunţate la moment.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/