(foto) Premieră: Ediţia limitată Rolls-Royce Ghost Prism – 120 de mașini pentru toată planeta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mulți clienți Rolls-Royce sunt figuri puternice și influente în comunitatea internațională de modă, design și super-lux. Acești indivizi își aplică instinctele profesionale, precum și sensibilitățile lor personale pe maşinile comandate. Pe baza relației strânse pe care designerii mărcii o au cu acești clienți, ei au anticipat cererea pentru o mișcare estetică emergentă și au creat Rolls-Royce Ghost Prism.

Inspirându-se din lumea designului contemporan, Rolls-Royce Ghost Prism prezintă tonuri închise, neutre, finisate impecabil, care sunt subtil accentuate cu linii îndrăznețe de culoare, creând o declarație atemporală. Acest contrast dintre o formă solidă și nuanțe strălucitoare, spectrale, a inspirat numele lui Ghost Prism.

De exemplu, mașina care e prezentată în Gunmetal grey, are un finisaj mineral bogat. A fost produs printr-un proces riguros în 10 etape în care patru straturi de vopsea sunt aplicate meticulos, apoi lustruite manual timp de 16 ore.

În locul finisajului clasic din oțel inoxidabil lustruit în oglindă al mărcii, grila de radiator și elementele strălucitoare de pe hayon sunt prezentate în high-gloss Burnout, o nuanță negru-gri afumat.

Pentru a obține acest efect, fiecare piesă de metal este pregătită manual de artizanii mărcii: mai întâi, se folosește un abraziv ușor peste fiecare piesă pentru a oferi o „cheie” pentru un grund rezistent, pe care apoi se aplică patru straturi de vopsea Burnout.

După întărire, aceste piese sunt lustruite individual pentru a se asigura că se potrivesc cu strălucirea lucioasă a caroseriei mașinii. În concordanță cu estetica discretă bara de protecție frontală și cadrul geamurilor prezintă un finisaj negru lucios intens.

Vezi și: (video) Rolls-Royce Black Badge Ghost Ékleipsis Private Collection se prezintă înainte de o eclipsă care va avea loc sâmbătă

Clienții au la dispoziție patru culori de accent îndrăznețe – Phoenix Red, Turchese, Mandarin și Forge Yellow

Culoarea de accent selectată este aplicată inserțiilor inferioare ale barei de protecție, etrierelor de frână și liniei mediane din profil.

Strălucirile subtile de culoare se extind și mai mult la interiorul mașinii, inclusiv la cele 1040 de „stele” colorate din tavanul Bespoke Starlight Headliner. Fiecare este plasată individual în pânza de piele prin găuri perforate, marcate cu precizie și perforate manual.

Clienții își pot desemna suita interioară cu un număr aproape nelimitat de culori personalizate. Primele mașini Ghost Prism încorporează o paletă ușoară și vibrantă, în contrast cu autoritatea îndrăzneață a exteriorului mașinii.

Doar 120 de exemplare Ghost Prism sunt disponibile la nivel global. Mașina este una dintre cele care vor marca cea de-a 120-a aniversare a Rolls-Royce Motor Cars, serbată în 2024.

Cmentariile sunt închise