(foto) Premieră: Ediţia specială Porsche Panamera 10 Years Edition

Porsche sărbătorește zece ani de la apariţia modelului Panamera cu o ediție specială. Noua Panamera 10 Years Edition dispune de câteva dotări standard (de regulă opţionale) care au legătură cu zonele de confort și șasiu, dar şi o serie de îmbunătăţiri cu elemente de design exclusive.

De exemplu, o astfel de maşină va fi pusă la dispoziţie cu un set de noi jante Sport Design de 21 de inci, vopsite în culoarea lucioasă satinată White Gold Metallic, alături de un logo “Panamera10” pe portierele faţă (la fel în White Gold Metallic). Ambele elemente sunt exclusive doar pentru această ediţie specială.

Logoul aniversar poate fi, de asemenea, găsit în interior pe planşa de bord şi pe pragurile iluminate. Tapiţeria oferită standard este una de culoare neagră, deşi, după cum ne arată configuratorul oficial, pot fi selectate opţional şi alte culori, inclusiv pentru caroserie. Cusăturile contrastante la fel sunt în nuanţă White Gold.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Porsche Panamera – Premieră

Printre alte dotări care vin standard pe astfel de maşini se numără: faruri LED matrix cu sistem PDLS Plus, asistent la schimbarea benzii de rulare, asistent de menţinere în bandă cu funcţie de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, asistent la parcare cu o cameră video spate, acoperiş panoramic, geamuri fumurii, scaune faţă încălzite cu reglaje în 14 direcţii şi emblemă Porsche pe tetiere, sistem soft close pentru uşi, suport radio digital şi sistem audio BOSE Surround.

Iar la capitol tehnic, aceste modele includ standard suspensia pneumatică adaptivă cu câte trei camere de aer Porsche Active Suspension Management (PASM) şi o servodirecţie Power Steering Plus. Modelul plug-in hybrid include un încărcător de bord cu o capacitate standard de 7.2 kW în loc de 3.6 kW, ceea ce constituie un avantaj.

Vezi şi: (video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră

Noua ediție aniversară este disponibilă pe diverse pieţe pentru diferite modele. Dacă în Germania este valabilă doar pentru Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid în caroserie standard şi Sport Turismo, atunci pentru piaţa din Republica Moldova ediţia specială este valabil doar în combinaţie cu modelul liftback şi cu trei motorizări sub capotă.

  • Porsche Panamera Edition 10 Years Editon (330 CP, tracţiune spate) – de la 98.700 de euro
  • Porsche Panamera 4 Edition 10 Years Editon (330 CP, tracţiune integrală) – de la 101.900 de euro
  • Porsche Panamera 4 E-Hybrid Edition 10 Years Editon (462 CP, tracţiune integrală) – de la 112.900 de euro

Vezi şi: (video) Acum 10 ani a apărut modelul Porsche Panamera: o maşină sport, o berlină de lux, un pionier hibrid

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/