(foto) Premieră la Pebble Beach: Noul Range Rover SV Carmel Edition costă $345.000 bucata

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Jaguar Land Rover North America la noul său Range Rover House din California, inițial în fața unui grup de oaspeți VIP, noul Range Rover SV Carmel Edition ultra-exclusiv. Ulterior mașina va participa la evenimentele auto din cadrul Monterey Car Week.

Influențată de frumusețea naturii, specificația unică a lui Range Rover SV Carmel Edition este inspirată de peisajul găsit de-a lungul coastei și golfurilor din jurul Carmel, California.

Echipa de personalizare SV Bespoke a ales un exterior exclusiv Bespoke Satin Bronze, cu jante SV la 23 inchi finisate în Dark Grey Gloss, cu inserții asortate Satin Bronze. În interiorul vehiculului, piele aproape anilină, în două culori, este prevăzută pentru scaunele frontale în Liberty Blue și pentru cele posterioare în Caraway.

Detalii de lux se găsesc în toată cabina care conține un SV Signature Suite ce cuprinde doar patru scaune individuale pentru pasageri. Între cele două perechi de scaune se întinde o consolă centrală pe toată lungimea cabinei. Aceasta găzduiește măsuțe Club alimentate electric, suporturi pentru pahare ce își fac apariția printr-un mecanism electric și un frigider integrat cu pahare din sticlă de la Dartington Crystal gravată SV. Elementele interioare suplimentare includ comenzi din ceramică autentică albă lucioasă și finisaje ceramice albe satinate cu mozaic în relief.

Printre alte detalii personalizate se numără plăcuțe pe pragurile interioare, marca SV, care indică ediția limitată. Scaunele din spate au broderie exclusivă Carmel Edition. Iar niște proiectoare exterioare SV Puddle luminează pământul pe timp de noapte.

Clienții vor primi, de asemenea, două accesorii Titleist Custom Club la Titleist’s Performance Institute, împreună cu seturi complete de club pentru proprietarul și partenerul Carmel Edition. Range Rover va dona, de asemenea, o parte din încasările din fiecare vehicul Sanctuarului Marin Național din Golful Monterey.

Ediția Carmel este limitată la doar 17 unități, fiecare finisată de echipa SV Bespoke și propulsată de motorul Range Rover V8 twin-turbo de 530 CP. Costă 345.000 de dolari, fără taxe. Vehiculul este oferit exclusiv oaspeților Range Rover House.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/