(foto) Premieră: Noua Toyota Corolla Sedan GR SPORT

Noua Toyota Corolla Sedan GR SPORT se prezintă ca un supliment în familia de modele Corolla cu iz sportiv, după ce versiunea în cauză a fost introdusă pentru automobilele în caroserii Hatchback şi Touring Sports, care au debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2019 şi despre care producătorul spune că are succes.

GR Sport este mai bine spus o echipare de top care conţine unele dotări realizate în colaborare cu divizia TOYOTA GAZOO Racing. Elementele de styling comune, inclusiv ornamentele exterioare și interioare, modelele de jante din aliaj și scaune profilate, sunt partajate acum între toate cele trei tipuri de caroserie.

Caracteristici cheie:

  • Cu un aspect inspirat de la modelele GR axate pe performanță ale Toyota și făcând referire la culorile folosite de livreaua TOYOTA GAZOO Racing, echiparea GR SPORT aduce un aspect mai tineresc și dinamic stilului elegant și distinctiv al caroseriei cu patru portiere. Producătorul spune că maşina va fi mai atractivă în ochii unui public mai tânăr.
  • Sedanul va fi, de asemenea, primul model GR SPORT care urmează să fie oferit pe piețele din Europa de Est, cel mai probabil şi în Moldova!
  • Inserţiile cromate de la exterior, inclusiv grila din față, carcasele oglinzilor retrovizoare, montanţii centrali și aplicaţiile de pe partea inferioară a portierelor, toate sunt finisate într-un negru lucios, fapt care subliniază poziția scăzută a mașinii. Există, de asemenea, o garnitură neagră care formează un cadru distinctiv în formă de C pe colțurile barei de protecție frontale.
  • Caracterul dinamic se reflectă, de asemenea, într-un spoiler discret integrat pe capacul portbagajului, finisat în culoarea caroseriei, o garnitură neagră în spate deasupra plăcuței de înmatriculare și emblema locală GR SPORT.
  • Jantele din aliaj sunt negre, cu un finisaj șlefuit pentru contrast până la capetele fiecărei spițe și un inel roșu marca GR în jurul capacului central. Două modele diferite de jante cu 10 spiţe sunt disponibile: standard de 17 inci şi opţionale de 18 inci.
  • Dynamic Grey este noua culoare-semnătură pentru modelele GR SPORT, una dintre cele opt opțiuni disponibile în total. Șapte dintre acestea, inclusiv Dynamic Grey, pot fi combinate cu un acoperiș negru, creând prima opțiune de vopsea bi-ton pentru Corolla Sedan.
  • Ambianța dinamică a cabinei este evocată de un plafon negru, un volan înfășurat în piele perforată și aplicaţii din aluminiu cu logoul GR pe pragurile interioare ale portierelor faţă.
  • Scaunele sport din față nu numai că arată bine, ci și oferă un suport excelent, având suporturi generoase atât la marginile pernei, cât şi spătarului, dar şi tetiere integrate. Acestea sunt tapițate într-o combinație de pânză neagră și piele sintetică de înaltă calitate, cu un model de cusătură verticală contrastantă în culorile alb și roșu, care se potrivesc cu culorile TOYOTA GAZOO Racing. Aceeași temă de culoare este aplicată pe bancheta din spate.
  • Ca opțiune, clienții de Corolla Sedan GR SPORT pot specifica un sistem de iluminat ambiental interior, blocuri optice exterioare cu LED-uri și finisajul bi-ton pentru caroserie.
  • În dependenţă de piaţă, sub capotă poate avea motorul pe benzină de 1.6 litri (132 CP) sau unitatea hibridă de 1.8 litri (122 CP).

Startul producţiei modelului este programat pentru noiembrie 2020. Vânzările şi livrările vor demara din ianuarie 2021.

https://autoblog.md/video-test-drive-noua-toyota-corolla-hybrid-sedan/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/