(video) Manevră bizară într-o intersecție din Chişinău. Cum un şofer a intrat într-un indicator rutier şi l-a doborât

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător auto, la volanul unui automobil Audi, a realizat într-o intersecție din capitală o manevră care a uimit comunitatea online. Aceasta a rezultat într-un accident minor, surprins de o cameră de bord. Totul s-a întâmplat în weekend la intersecția străzilor Vadul lui Vodă şi Mihail Sadoveanu.

Imaginile video disponibile arată cum şoferul intră cu viteză relativ sporită în intersecție, după o depăşire pe dreapta şi un schimb brusc de bandă. Într-o fracţiune de secundă ceva nu a mers bine şi volanul maşinii a fost întors în direcţie opusă, ceea ce a cauzat un derapaj şi o uşoară ieşire în decor, peste bordură, acolo unde a fost doborât un pilon cu un indicator rutier.

Şoferul a inclus apoi treapta de marşarier pentru a ieşi pe carosabil, după care s-a oprit pe trecerea pentru pietoni. Ce a urmat după asta nu este clar.

Vom actualiza articolul cu o reacţie a poliţiei capitalei.

VIDEO: facebook.com/Игорь Кутковецкий

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise