(foto) Premieră: Prima aplicaţie de caşmir într-un supercar – Verdant Theme GT by MSO

Una dintre maşinile McLaren care au fost pregătite pentru debut la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, care a fost anulat în ultima clipă, pe lângă un nou model din seria LT, este un supercar GT menit să arate şi alte posibilităţi de personalizare ale diviziei MSO.

Una dintre caracteristicile distinctive ale mașinii, imediat aparentă, reprezintă o nouă abordare a finisajului inovator tri-ton satinat creat de MSO. Cu o trecere perfectă de la lumină la întuneric, corpul mașinii este acoperit cu o combinaţie de trei nuanțe de verde satinat (Horsell Green, Arbor şi Steppe Green), toate create special pentru această mașină.

Realizarea progresiei perfecte a nuanțelor a necesitat 430 de ore de muncă minuțioasă, ceea ce a fost printre cele mai complexe procese de vopsire de până acum întreprinse de MSO!

Senzualitatea Verdant Theme GT by MSO este completată cu accente realizate manual sub forma unor linii în nuanţă Napier Green pe corp și pe splitter. Etriere de frână sunt vopsite la fel în Napier Green, în timp ce un MSO Black Pack garantează cele mai dramatice contraste cu un finisaj negru lucios pentru roți, ramele superioare ale geamurilor și terminaţiile eşapamentului.

La interior, o tapiţerie din piele în culorile Dark Green, Jet Black şi Laurel Green, cu cusături contrastante în nuanţă Laurel Green, asigură un contrast în cabina dominată de inserţii din cașmir în nuanţă charcoal grey. Indulgent de moale și luxos, materialul textil împodobește tunelul central, inserțiile ușilor, secțiunea inferioară a tabloului de bord, parasolarele, tetierele și secțiunea superioară din spate scaunelor.

MSO are nevoie să lucreze la o aplicație auto folosind cașmirul timp de 18 luni, dar disponibilitatea limitată înseamnă că în această etapă trebuie să rămână printre cele mai exclusive dintre toate opțiunile MSO.

Printre alte opţiuni se numără detalii subtile de semnătură MSO, cum ar fi o plăcuță dedicată, logourile brodate și o pedală de accelerație gravată cu logoul MSO.

Nicio îmbunătățire nu a fost considerată necesară pentru suspensia Proactive Damping Control a modelului GT și nici pentru V8-ul său de 4.0 litri cu 620 de CP.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Premieră la Pebble Beach: Noul McLaren GT by MSO

(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul McLaren 720S Spider by MSO

https://autoblog.md/video-mso-a-facut-la-comanda-un-unic-mclaren-675lt-in-stilul-lui-f1-gtr-longtail/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/