(foto) Preţ motivat. Într-un stat american se vinde o casă cu ieşire proprie la un circuit internaţional de curse

În statul american Minnesota, cel care se află la hotar cu provincia canadiană Ontario, a fost scoasă la vânzare o locuinţă mai neobişnuită. Aceasta cuprinde o casă cu două etaje şi cinci camere, un garaj şi o terasă.

Se cer în schimb nu mai puţin de un milion de dolari, iar costul atât de mare este unul motivat: terenul pe care este construită proprietatea se află în imediata apropiere de circuitul Brainerd International Raceway și are propriul acces la pistă!

Brainerd International Raceway (cu o lungime de 5 km şi 10 curbe) este format din două piste sub formă de circuit şi un drag strip. Pe acesta se desfăşoară de exemplu Formula 4 United States Championship.

Cea mai mare parte a casei de 390 m2 este ocupată de un garaj ce include o platformă ce se poate ridica şi un stand rotativ, astfel că pot fi depozitate până la cinci automobile preferate din colecţia viitorului proprietar. Lângă garaj se află un bar și o zonă de relaxare. Înălțimea tavanului garajului este de două etaje!

Pentru trai şi rutina zilnică există două dormitoare şi un living cu ferestre care se deschid spre pista de curse şi spre garaj. În plus, există două băi tematice (de exemplu, chiuveta este realizată sub forma unei anvelope Hoosier pentru drag racing) și o terasă în aer liber de unde, din nou, se poate urmări tot ce se petrece pe circuit.

Drept bonus, proprietatea este însoțită de permise pentru o serie de evenimente oficiale care au loc pe teritoriul complexului auto sportiv. Foarte aproape se află şi un lac.

Poate singurul dezavantaj nu constă în faptul că viitorul proprietar va trebui să trăiască sub zgomotul periodic al motoarelor, ci aproape în singurătate. La câţiva metri distanță se află doar o singură casă identică.

Cmentariile sunt închise