(foto) Preţul zilei! Incredibil cât costă “faţa” unui Bugatti Chiron SS, dar şi grila de radiator aparte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Patru panouri de caroserie pentru “faţa” unui Bugatti Chiron sunt disponibile de cumpărat pe Parts4Usa. Setul include capota, cele două aripi ventilate și partea inferioară a barei de protecție. Toate costă 399.999 de dolari SUA!

Pentru comparație, un nou Lamborghini Huracan costă peste ocean de la aproximativ 200.000 de dolari, iar cel mai recent Ferrari 296 GTB minimum 323.000 de dolari.

Părţile sunt evident fabricate din fibră de carbon, însă nu sunt vopsite şi nici nu au textura fibrei la vedere, doar pe interior. Vânzătorul susține că sunt noi şi fabricate în septembrie 2020. Aparent, înseamnă că acestea nu au fost folosite.

Panourile sunt compatibile cu două versiuni destul de rare ale Bugatti Chiron. Ele pot fi instalate pe Chiron Super Sport (9 exemplare) și Super Sport 300+ (30 exemplare).

Magazinul are la vânzare şi alte părţi/piese pentru maşini Bugatti. Cea mai “ieftină” este grila de radiator cromată de la un standard Chiron – 15.000 de dolari. Similar costă şi aripa posterioară, dar fără mecanismul de reglare.

Cmentariile sunt închise