(foto) Primul smartwatch din carbon din lume este anunţat de Bugatti

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bugatti a dezvăluit cele mai recent produs din gama sa de ceasuri digitale inovatoare, create în colaborare cu VIITA Watches. Bugatti Carbone Limited Edition by VIITA nu este doar primul ceas inteligent din lume cu tiraj limitat, ci și primul care este construit cu o carcasă, dar şi ramă, completă din fibră de carbon. 

Ca și în cazul gamei de mașini hiper sport, au fost alese numai cele mai bune materiale, design și măiestrie.

Materialul revoluționar este aplicat pe ceasul inteligent Carbone Limited Edition, creând imediat o legătură cu gama de mașini hiper sport de la Bugatti. Finisate cu accente albastre, o culoare de curse franceză asociată pentru totdeauna cu brandul, elementele din fibră de carbon sunt frezate precis dintr-un bloc solid.

În comparație cu primul model, ceasul Bugatti Ceramique Edition One, de două ori mai ieftin, capacitatea bateriei a fost mărită cu 22% până la 540 mAh, în timp ce greutatea totală s-a redus cu 13% în ciuda bateriei mai mari, datorită noilor sale materiale ușoare. În utilizare normală, fără GPS, bateria ține până la 15 zile. În modul mereu pornit, se poate aștepta o durată de viață a bateriei de 2-3 zile.

Atât în ​​ceea ce privește materialele, cât și designul, ediţia Carbone imită gama Bugatti și în utilizarea inovatoare a tehnologiilor. La fel ca și gama de ceasuri inteligente Bugatti Ceramique Edition One, acesta dispune de un senzor GPS dezvoltat special pentru această gamă de ceasuri, găzduit printre 1.000 de componente complexe, care oferă un nivel cu totul nou de precizie. Cei care îl vor purta într-o sesiune de mers rapid pe circuite pot avea timpii pe tur și datele de accelerație înregistrate automat de ceas.

Mai mult, un senzor dual măsoară atât ritmul cardiac, cât și variabilitatea ritmului cardiac pentru a raporta purtătorului informatii detaliate despre sănătate, care pot fi înregistrate în mai mult de 90 de sporturi diferite. Recuperarea cardiovasculară, recomandările de antrenament, măsurarea vârstei biologice și a nivelului de stres sunt fiecare generate și susținute. Sunt incluse și mai multe funcții de bază, cum ar fi numărarea pașilor și monitorizarea somnului.

Noul Bugatti Carbone Limited Edition poate rezista în apă până la 100 m sau la o presiune de 10 ATM și vine cu un ecran tactil AMOLED, acoperit cu safir, cu o rezoluţie de 390×390 pixeli, cu 16.7 milioane de culori. Proprietarii ceasului au posibilitatea de a-l purta cu o curea gri din silicon/nailon sau o curea din silicon negru – ambele incluse în cutie.

Ca o dovadă a calității fiecărui ceas inteligent Bugatti, este oferită o garanție de cinci ani – un nou standard pentru ceasurile inteligente oferite numai de Bugatti! Doar 2.500 de unităţi vor fi create, primele 500 fiind livrate în decembrie 2022. Fiecare ceas costă 2.590 de euro.

Mai multe informații, precum și precomenzi sunt disponibile accesând www.bugatti-smartwatches.com

GALERIE VIDEO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata