(foto) Range Rover Sport Coupe ar putea fi lansat în această primăvară

Mercedes-Benz Coupe sau BMW X6 nu vor mai fi singurele maşini de acest gen pe piaţă. Recent şi Audi ne-a dezvăluit că pregăteşte un concurent pentru cele două modele, însă să nu uităm că are ceva de spus şi compania Land Rover.

Britanicii nu văd un motiv pentru care să nu existe în gamă un asemenea model şi pregătesc un SUV Coupe, despre care am aflat încă anul trecut.

Vezi imagini cu maşina văzută la teste aici: (foto) Range Rover Sport va avea o versiune Coupe

Prototipul lui Range Rover Sport Coupe a fost văzute de mai multe ori la teste, iar designerii au încercat să-şi imagineze cum ar putea arăta maşina. Evident, cele mai semnificative schimbări vor afecta partea posterioară a caroseriei modelului.

Preluând câteva idei de la Jaguar F-Pace, dar şi de la modelul de generaţie nouă Discovery, Range Rover Sport Coupe va veni să instaleze noi standarde ale stilului.

Din informaţiile disponibile pe Internet, Sport Coupe promite a fi mai scurt decât concurenţii, iar gama de motoare va fi completată cu motoare care vor avea şase sau opt cilindri. Cel mai puternic va fi agregatul V8 de 5.0 litri.

În viitor, nu se exclude şi apariţia unor versiuni hibride sau complet electrice. Premiera mondială a lui Range Rover Sport Coupe ar putea avea loc chiar în această primăvară, la Salonul Auto de la Geneva.

Sursă: omniauto.it

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/