(foto) Record absolut! Auto Inspect a găsit o maşină modernă în Moldova cu câteva sute de mii de km întorşi

Simţiţi că vine primăvara? Cu aceasta vin şi noi experienţe pentru băieţii de la Auto Inspect, cel mai popular serviciu de verificare a istoricului maşinilor rulate din Moldova.

Acum câteva ore a fost depistat un automobil care va păstra o vreme recordul pentru “cel mai întors kilometraj” printre vehiculele moderne care se pot găsi pe piaţa auto din ţara noastră!

Vezi şi: Record pentru Auto Inspect: BMW X5 cu minus 140.000 de km la bord

Modelul protagonist al acestei situaţii este un Mercedes-Benz E-Class, în motorizare 220 CDI, anul producţiei 2013. Pentru acest automobil a fost solicitată o inspecţie de către un potenţial client, care, evident, s-a răzgândit să o mai cumpere după ce s-a descoperit un lucru grav şi poate chiar şocant, în condiţiile în care este o ilegalitate în Moldova.

Atât în anunţ, cât şi pe odometru, acest sedan indica 190.000 de km parcurşi. Starea estetică a automobilului este una bună şi în mod normal nu ar ridica întrebări din partea unor clienţi care nu se pricep în verificări minuţioase.

Vezi şi: În SUA, un dealer a fost prins că a întors kilometrajul unei maşini cu peste 350000 de km. Iată ce pedeapsă riscă

Totuşi, după ce a fost realizată o conexiune cu sistemul electronic al automobilului, mare a fost uimirea de a afla că cifra reală a odometrului era de peste trei ori mai mare decât cea văzută pe bord. Astfel s-a descoperit că această maşină este mai “bătrână” decât se credea.

Mai multe lucruri rămân neclare după această situaţie: unde, când, cum şi în ce condiţii s-a desfăşurat procesul de întoarcere a kilometrajului, însă întrebarea cea mai mare este de ce a fost nevoie de a modifica atât de mult parcursul?

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise