(foto) Record absolut! Auto Inspect a găsit o maşină modernă în Moldova cu câteva sute de mii de km întorşi

0

Simţiţi că vine primăvara? Cu aceasta vin şi noi experienţe pentru băieţii de la Auto Inspect, cel mai popular serviciu de verificare a istoricului maşinilor rulate din Moldova.

Acum câteva ore a fost depistat un automobil care va păstra o vreme recordul pentru „cel mai întors kilometraj” printre vehiculele moderne care se pot găsi pe piaţa auto din ţara noastră!

Vezi şi: Record pentru Auto Inspect: BMW X5 cu minus 140.000 de km la bord

Modelul protagonist al acestei situaţii este un Mercedes-Benz E-Class, în motorizare 220 CDI, anul producţiei 2013. Pentru acest automobil a fost solicitată o inspecţie de către un potenţial client, care, evident, s-a răzgândit să o mai cumpere după ce s-a descoperit un lucru grav şi poate chiar şocant, în condiţiile în care este o ilegalitate în Moldova.

Atât în anunţ, cât şi pe odometru, acest sedan indica 190.000 de km parcurşi. Starea estetică a automobilului este una bună şi în mod normal nu ar ridica întrebări din partea unor clienţi care nu se pricep în verificări minuţioase.

Vezi şi: În SUA, un dealer a fost prins că a întors kilometrajul unei maşini cu peste 350000 de km. Iată ce pedeapsă riscă

Totuşi, după ce a fost realizată o conexiune cu sistemul electronic al automobilului, mare a fost uimirea de a afla că cifra reală a odometrului era de peste trei ori mai mare decât cea văzută pe bord. Astfel s-a descoperit că această maşină este mai „bătrână” decât se credea.

Mai multe lucruri rămân neclare după această situaţie: unde, când, cum şi în ce condiţii s-a desfăşurat procesul de întoarcere a kilometrajului, însă întrebarea cea mai mare este de ce a fost nevoie de a modifica atât de mult parcursul?

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata