(foto) Renault lansează versiunea electrică a modelului Master şi o baterie nouă pentru Kangoo

Francezii de la Renault au prezentat la Salonul Auto de la Bruxelles versiunea electrică a modelului comercial Master şi varianta actualizată a utilitarei Kangoo Z.E.

Dacă Renault Kangoo a fost cel mai vândut automobil comercial cu propulsie electrică în Europa în ultimii şase ani (25.000 de maşini vândute), atunci pentru Master o versiune pe baterii a apărut pentru prima dată.

Renault Master Z.E. este propulsat de un motor electric care produce 76 cai putere, ataşat la un set de acumulatori cu o capacitate de 33 kWh, produşi de compania LG Chem. Fără reîncărcare modelul poate parcurge până la 200 de kilometri.

Încărcarea completă de la o staţie specială de 7 kWh durează aproximativ şase ore. Viteza maximă a maşinii este egală cu 115 km/h.

Renault menţionează că prezenţa setului de acumulatori nu afectează nici într-un fel volumul de marfă care poate fi încărcat în caroserie. La acest capitol, maşina electrică nu se deosebeşte cu nimic de cea cu motoare cu ardere internă. De asemenea, noul model va fi disponibil în trei variante de lungime şi înălţime.

Furgoneta Kangoo Z.E. a fost actualizată printr-un nou set de acumulatori cu o capacitate de 33 kWh, care a făcut să crească autonomia de la 170 la 270 kilometri. Mai mult, modelul are şi un motor electric nou cu 60 CP. Timpul de reîncărcare e acelaşi ca şi la Master.

Amintim că spre sfârşitul anului trecut, Renault a actualizat un alt model electric din gamă – Zoe.

Află mai multe detalii: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Renault Zoe facelift

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/