(foto) 800 de CP şi 1000 Nm de cuplu. Noul Brabus 800, bazat pe sedanul Mercedes-AMG S 63 4MATIC+

Brabus 800 – acesta este numele unui sedan de lux nou și extrem de sportiv, bazat pe Mercedes-AMG S 63 4MATIC+, pe care cea mai mare companie independentă de tuning l-a modificat. Modelul este poziţionat în gama produselor atelierului la un nivel mai superior faţă de Brabus 700.

Cele mai recent sedan Mercedes-AMG S 63 este propulsat de un V8 twin-turbo cu o cilindree de 3.982 cm3. Acest motor oferă rezerve de performanţă mari, pe care inginerii Brabus le-au dezlănțuit cu ultimele lor actualizări de performanţă. În acest scop, au folosit experienţa lor de peste 40 de ani în a dezvolta un kit personalizat. Conversia presupune două turbo compresoare Brabus de înaltă performanţă de dimensiuni mai mari şi un ansamblu de bază modificat, cu lagăre axiale întărite. Acestea contribuie la producerea unei presiuni maxime de 1.6 bar.

Modificările la propulsor includ, de asemenea, aplicarea unui modul plug-and-play Brabus PowerXtra, care este conectat la unitatea de control electronic şi asigură motorul cu noi setări pentru injecţie şi aprindere. În plus, acest modul de control modifică şi sistemul de control electronic a presiunii turbo compresiei.

Într-un final, rezultă un surplus de 188 de CP şi 100 de Nm de cuplu.

Cu o putere totală de 800 CP la 6.700 rpm şi un cuplu maxim de 1.000 Nm la 3.600 rpm, noul Brabus 800 accelerează de pe loc şi până la 100 de km/h în numai 3.1 secunde. Îl ajută să facă acest sprint sistemul remarcabil de tracţiune integrală şi cutia automată cu nouă viteze, care schimbă singură treptele sau manual prin padele Brabus Race din aluminiu, din spatele volanului.

Viteza maximă este limitată la 300 de km/h (186 mph), însă un modul Vmax Brabus care va mări cifra este în curs de dezvoltare.

Desigur, această actualizare de performanţă pentru S 63 4MATIC+ este oferită cu o garanţie de trei ani de zile sau 100.000 de km parcurşi.

Vezi şi: (video) Sedanul Mercedes-AMG S 63 a primit tratamentul Signature Edition de la Mansory

În conformitate cu potenţialul acestui sedan de lux, caroseria a fost, de asemenea, rafinată cu componente sport Brabus, dezvoltate pentru facelift-ul lui S 63. Gama cuprinde o serie de elemente din fibră de carbon cu strat superior lucios. Toate au fost testate într-un tunel aerodinamic şi contribuie la răcirea motorului sau a frânelor, dar şi la reducerea forţei de ridicare a osiei faţă.

Elementele de design din carbon de pe cele două aripi frontale îi oferă lui Brabus 800 un aspect mai atletic.

Că tot vorbim de părţile laterale, logouri Brabus iluminate sunt activate automat de sistemul Keyless-Go, atunci când conducătorul auto se apropie de vehicul sau când deschide uşa de la interior. Acestea sunt proiectate pe suprafaţa solului şi sunt utile pentru evitarea călcării într-o groapă sau băltoacă.

Pragurile iluminate din oţel inoxidabil şi cu inscripții Brabus 800 sunt oferite standard la toate cele patru uşi, iar opţional culorile se pot schimba prin sincronizare cu sistemul de iluminare ambientală.

Partea posterioară a maşinii este evidenţiată de un mic spoiler pe uşa portbagajului, dar şi de un difuzor făcut complet din fibră de carbon şi care încorporează frumos terminaţiile eşapamentului.

Vezi şi: (video) Brabus prezintă în detalii cum a transformat modelele Mercedes-AMG S 63 şi Mercedes-Maybach S 650

La capitolul “încălţăminte” se oferă noile jante forjate PLATINUM EDITION de 21 de inci sau unele de model Monoblock F. Acestea vin în anvelope de înaltă performanţă de la Continental, Pirelli sau YOKOHAMA, care măsoară 255/35 ZR 21 în faţă şi 295/30 ZR 21 în spate.

Alternativ pot fi selectate alte modele de jante cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 22 de inci, iar pentru a se potrivi cu anvelopele cu profil redus, Brabus propune o micşorare a gărzii la sol cu 15 mm printr-un modul special de control.

Un alt domeniu în care cei de la Brabus sunt experţi este designul interior exclusiv. Atelierul de tapițerie a creat un interior din piele fină de culoare neagră, care poate respira. Cusăturile şi accentele de culoare albastră se combină cu unele inserţii gri pentru a accentua aspectul sportiv şi luxos. Elementele din fibră de carbon cu design “Chequered Flag” şi suprafaţă mată au înlocuit ornamentele de lemn din uzină.

Printre alte dotări se numără padele în spatele volanului, pedale şi pini pentru uşi din aluminiu, dar şi o consolă Brabus Business center pentru pasagerii din spate, care include câte o măsuţă retractabilă pentru fiecare din ei.

Ca o completare ideală pentru reglarea motorului sau ca un upgrade atractiv pentru orice sedan standard S 63 AMG, Brabus oferă un sistem de evacuare sport din oţel inoxidabil şi cu supape controlate în mod activ. Cel din spatele volanului poate selecta diferitele opţiuni ale managementului de sunet pentru a schimba nota evacuării şi pentru a se potrivi cu gustul său. Există şi un mod subtil “Coming Home” care îl face mai silenţios decât un V8 cu evacuare de producţie. Modul “Sport” deschide supapele pentru a fi auzit un sunet puternic şi agresiv. Terminaţiile pot fi vopsite în culoare neagră.

Brabus 800 bazat pe S 63 AMG poate fi comandat ca o maşină gata făcută sau toate dotările pot fi aplicate pe maşina proprie. Costurile produselor şi serviciilor se discută în mod individual.

Vezi şi: (video) Tur prin uzina Brabus, unde se fac unele dintre cele mai puternice Mercedes-uri din lume

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/