(foto) Să-l ajutăm să le găsească! Din casa unui chişinăuian a fost furată o colecţie de maşini în miniatură

Întâmplare neplăcută de care a avut parte un locuitor al capitalei. Acum câteva ore (ieri, 29 ianuarie), din apartamentul său a fost furată o colecţie de maşini la scară mică formată din aproximativ 100 de unităţi, pe lângă bani şi alte lucruri de valoare. Proprietarul cere ajutorul tuturor celor care deţin careva informaţii despre această infracţiune sau să fie apelat în caz că observă scoaterea lor în vânzare.

Alexandru afirmă că a găsit lipsa obiectelor când s-a întors acasă şi spune că această colecţie de maşini a fost văzută de un cerc restrâns de oameni, deşi deocamdată nu-şi poate da seama cine ar fi putut proceda astfel. Mai crede că în „operaţiune” a participat cel puţin un om, colecţia fiind scoasă afară din casă cu ajutorul unei cutii de la un aspirator şi aceasta fiind acoperită cu o pătură.

Prietenii îi compătimesc pierderea, cunoscând cât timp le-a adunat, le-a vopsit şi le-a reparat, şi au distribuit în ultimele ore apelul său. Colecţia are o valoare estimată la circa 30.000 de lei şi este o cifră reală pentru că în prezent astfel de maşinuţe, mai ales cele de calitate superioară, pot ajunge să coste (bucata) câteva zeci şi chiar sute bune de euro. Poliţia a înregistrat deja cazul şi a preluat careva amprente de pe lacătul stricat al apartamentului.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/