(foto) Se află de cealaltă parte a Mării Negre! Un dealer Porsche vinde un frumos Toyota Land Cruiser 70

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De cealaltă parte a Mării Negre, în Krasnodar, la puţin peste 1.000 de km de Chişinău, un dealer oficial Porsche a scos la vânzare un Toyota Land Cruiser 76 din seria 70. Mașina produsă în 2015 a parcurs de atunci doar 950 de kilometri.

Exemplarul rar şi în stare ideală a fost evaluat la 6.990.000 de ruble (circa 84.000 euro după cursul actual de schimb).

Vânzătorul susține că parcursul mic al SUV-ului se datorează faptului că modelul a fost considerat un obiect de colecție. În total a avut doi proprietari şi în momentul de faţă se află într-o cameră special echipată pentru păstrare.

Întreţinerea necesară regulată s-a făcut în conformitate cu cerinţele producătorului. Din câte se poate aprecia din fotografii, nici interiorul şi nici caroseria nu prezintă vreun semn de uzură.

Exemplarul se mai remarcă printr-un set de accesorii opționale. Printre acestea se numără un snorkel, un portbagaj expediționar pe acoperiş, un cârlig de remorcare, autocolante, o husă mai specială pentru roata de rezervă, etc.

Mai iese în evidenţă un sistem multimedia cu drepturi depline, dar nu se știe dacă acesta este un dispozitiv montat din fabrică.

Sub capotă are un motor diesel de 4.2 litri (135 CP). Acesta este cuplat la o cutie de viteze manuală. Tracţiunea este evident 4×4.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata