(foto) Şi la sud se pot face bani! Timp de o zi INP a împărţit în total amenzi de minim 100000 de lei

Depăşirea limitelor legale de viteză este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere! INP a făcut totalurile operaţiunii desfăşurate ieri pe traseele E584 şi R3 care leagă Chişinăul de oraşul Basarabeasca, şi constatările sunt sumbre.

Radarele au înregistrat ieri circa 400 de şoferi care conduceau cu viteza peste limita admisă. Cei mai mulți dintre ei au depășit limita de viteză cu până la 20 km/h.

Toţi conducătorii auto s-au ales cu amenzi de la 300 la 1.500 de lei şi cu aplicarea a 3-5 punte de penalizare. O veste bună este că nu a fost depistat niciun şofer în stare de ebrietate.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor să respecte regulile de circulație și să dea dovadă de maximă prudență și corectitudine în trafic. Totodată, menţionăm că în viitorul apropiat, amenzile pentru depăşirea limitelor de viteză urmează a fi majorate!

Vezi şi: INP îi sperie pe vitezomani? Amintește din nou că urmează a fi majorate amenzile

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/