(video) Raionul Floreşti: Un pensionar a fost prins la cârma unei motociclete fiind beat criţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În localitatea Hîrtop din raionul Florești ofițerii de patrulare au oprit pentru verificări un bărbat de 68 de ani. Aceasta conducea o motocicletă fără permis de conducere şi încă în stare de ebrietate avansată. Testul cu aparat Drager a stabilit o concentrație record de 2.36 mg/l vapori de alcool în aerul expirat!

În mod evident şi indiscutabil, motocicleta a fost dusă la parcarea specială, iar pe numele bărbatului a fost pornit un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Între timp, poliţia anunţă că în perioada 16-18 iunie, inspectorii de patrulare au depistat peste 4.500 de încălcări ale Regulamentului circulației rutiere, iar depăşirea limitelor de viteză rămâne una dintre cele mai frecvente, fiind documentate 1.653 de persoane sub acest aspect.

Alte procese verbale s-au întocmit pentru:

  • Încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranţă – 454;
  • Încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor – 413;
  • Nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – 507;
  • Condus în stare de ebrietate, dintre care peste 50% din şoferi aveau stare avansată – 136 şoferi.

Reamintim că în perioada 14-20 iunie curent, polițiștii desfășoară, pe tot teritoriul țării, acțiuni pentru prevenirea șofatului în stare de ebrietate, în contextul în care avem înregistrate accidente rutiere produse din vina conducătorilor auto beți sau drogați.

Cmentariile sunt închise