(foto) Singurul Mansory Gronos din Rusia a fost scos la vânzare. Nou a fost cumpărat cu un milion de euro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată o dovadă clară că unele maşini cu “ponturi” pierd semnificativ din valoare în doar câţiva ani, chiar dacă nu au un parcurs imens!

Singurul Mansory Gronos din Rusia a fost scos la vânzare. Nou a fost cumpărat cu un milion de euro, iar acum se dă în schimbul a 20 de milioane de ruble doar (237.500 euro)!

Proiectul de tuning pe baza modelului Mercedes-AMG G 63 de generaţie anterioară şi-a făcut debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva, ediţia din 2013. Compania germană a instalat pe maşină nu numai un kit de caroserie din fibră de carbon şi un interior retapiţat complet, ci şi un upgrade serios de performanţă.

Puterea motorului V8 biturbo de 5.5 litri a fost crescută de la 544 CP şi 800 Nm până la 840 CP si 1.000 Nm de cuplu limitat electronic! S-a reuşit o astfel de actualizare prin folosirea de componente originale de curse precum o galerie de admisie custom. Se găseşte pe SUV şi un nou eşapament din oţel inoxidabil. Viteza maximă i-a fost mărită până la 245 km/h!

Vânzătorul mai scoate în evidenţă o suspensie reproiectată. Acesta afirmă că este mai confortabilă decât cea originală a lui G 63 AMG. Iar habitaclul are doar piele şi aplicații din fibră de carbon pe aproape toate suprafețele ce pot fi atinse.

Exemplarul a fost cumpărat nou în 2014 pentru suma de 1.000.000 de euro! La acel moment (şi în prezent poate) era cel mai scump tuning din lume pentru modelul Mercedes-AMG G 63. În total au fost realizate mai puţin de 15 exemplare Mansory Gronos.

Singurul proprietar al maşinii din 2013 cu 55.000 de km parcurși cere fie bani, fie analizează posibilitatea de schimb pe un Lamborghini Aventador, Urus, un Ferrari F8, GTC4Lusso sau 458 cu suprataxă. Contra cost se poate vinde și cu un set de numerele de înmatriculare “frumoase”.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/