(foto) Situaţie fără precedent! O autorulotă închiriată de la Chişinău de un moldovean a dispărut fără urmă în Varna

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Fondatorul Camper Moldova, un proaspăt serviciu autohton de închiriere a caselor pe roţi, anunţă despre un incident neplăcut, unul fără precedent. În weekend o autorulotă de model Sunlight T67 a dispărut fără urmă din oraşul Varna, Bulgaria, după ce a fost luată mai devreme în arendă de un client dubios.

Sistemul de urmărire prin GPS a fost dezactivat sau este bruiat în permanenţă. La momentul de faţă locaţia-i rămâne a fi necunoscută!

Conform informațiilor disponibile clientul, un cetățean al Republicii Moldova domiciliat la Tiraspol, s-a dovedit a fi foarte ciudat. Intenţiona să ajungă în Grecia cu autorulota şi să stea acolo timp de două săptămâni, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație. În schimb, s-a oprit în Bulgaria şi a stat câteva zile într-un hotel de lângă mare, lăsând maşina în stradă.

„Când a închiriat autovehiculul, bărbatul a declarat că fusese anterior în călătorie prin Europa, i-a plăcut şi vrea să meargă din nou. De ce a avut nevoie de un hotel atunci? A plecat singur, deși a spus că merge cu o companie de oameni. Este foarte ciudat.”

Acest client m-a sunat duminică la ora 15:00 şi mi-a spus simplu că autorulota a dispărut. L-am întrebat când s-a întâmplat și mi-a spus că pe la 12:00. Când l-am întrebat adăugător de ce m-a informat abia după trei ore despre asta, el a spus că se afla la poliție și a depus o plângere cu referire la furt.

Apoi a deconectat telefonul și a luat legătura cum mine la ora 19:00, după ce a fost găsit el însuşi de poliție. După cum s-a dovedit ulterior, el nu a fost la vreun inspectorat și nu semnat niciun proces verbal.

Tipul a fost reținut de poliție, iar acum oamenii legii din Bulgaria verifică diferite variante, inclusiv participarea sa într-o schemă de furturi de autorulote pe întreg teritoriul Europei. Dar fără dovezi, el poate fi eliberat după 72 de ore. În Moldova la fel se adună informaţii despre el.

Autorulotele pot fi transportate sau poate deja a noastră a trecut prin mai multe alte țări. Sau a fost ascunsă într-un hangar. Logourile companiei noastre au fost eliminate cu siguranță. Colegii din Europa au spus că au existat cazuri în care a fost schimbat până şi aspectul pentru a-i nu mai da urma. De exemplu, au revopsit cabina șoferului.

Dar există şi o mulțime de cazuri în care autorulotele au fost găsite după un timp: în campinguri, în vreun service auto sau la frontieră. Nu ne pierdem speranța că vom găsi maşina.”

Caracteristici distinctive:

  • Are o caroserie semi integrată (fără “cocoașă” deasupra cabinei soferului).
  • Cutia de viteze este una robotizată.
  • Dispune de antenă pentru conexiune prin satelit (poate fi scoasă).
  • Are încuietori/lacăte exterioare (sau găuri rămase după ele dacă s-au eliminat) pe uşa portbagajului și cea de intrare.
  • Are mult mai multe zgârieturi de la ramurile copacilor decât multe alte autorulote.
  • Dacă au fost îndepărtate abțibildurile, atunci cu siguranţă au rămas careva urme de la litere şi logo.

În caz că observați posibil această autorulotă şi vă trezeşte mari suspiciuni, oriunde nu aţi fi în Europa, nu ezitaţi să contactați poliţia!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/