(foto) Skoda a lansat o “opţiune” care i-a înfierbântat pe fani, după care le-a spus că a fost o glumă

Noul model Skoda Scala duce brandul ceh la un next level în clasa compacta de volum mare. Viitorii proprietari de Scala pot folosi acum o caracteristică extraordinară de individualizare pentru a transforma această mașină într-un model deosebit de personal.

Un proces rapid de imprimare 3D dezvoltat de Skoda le permite clienților să înlocuiască literele individuale de pe lunetă cu o serie de caractere sau o denumire la alegerea lor. Această nouă opțiune este disponibilă în configuratorul auto acum, potrivit producătorului 🙂

Cu designul său emotiv, tehnologie avansată, precum și funcționalitatea excelentă și conectivitatea de ultimă oră, noua Skoda Scala stabilește noi standarde în clasa compactă. În plus față de cele trei niveluri de echipare și numeroasele opțiuni, această mașină este de acum disponibilă cu o caracteristică de departe unică în producția de automobile.

Un proces rapid de imprimare 3D dezvoltat de Skoda le permite clienților să înlocuiască denumirea Skoda de pe luneta hayonului cu un nume la alegerea lor. Procesul de imprimare 3D rapid permite alegerea a minim 3 şi a maxim 9 litere la alegere. Clienții își pot alege propriul nume de exemplu, sau pe cel al soţului sau al copilului. Toate literele au un font tipic Skoda și un finisaj cromat lucios.

Alegerea este limitată la majuscule, inclusiv diacritice cehe, fără spații sau liniuțe. Noua opțiune este disponibilă exclusiv cu luneta extinsă, parte a pachetului Emotion în combinaţie cu cel numit Image. Sticla întunecată este deosebit de bine adaptată pentru a evidenţia literele, acestea fiind aplicate cu ajutorul unui adeziv special, care permite îndepărtarea lor uşoară fără a lăsa vreun reziduu.

Skoda spune că procedura Simply Clever nu necesită deplasarea până la dealer sau service, ci se poate face chiar manual. Marca furnizează combinaţia de litere aleasă pe un suport care are un cadru cromat şi o suprafață cu o textură cristalină, creând un aspect deosebit de sofisticat. Literele vechi Skoda pot fi puse în această ramă şi păstrate drept element decorativ în casă, ori pot fi întoarse producătorului.

Toate bine şi frumoase, însă Skoda a lansat astăzi un comunicat aparte în care spune că cele menţionate mai sus este o mică glumă de 1 aprilie şi că nu va exista niciodată o astfel de opţiune din uzină pentru Scala. Totuşi, singurul lucru adevărat este că modelul e primul din gama europeană care poartă denumirea SKODA în locul logoului tradiţional.

Vezi neapărat primul nostru contact cu Skoda Scala: GENEVA 2019: Standul Skoda cu noile Vision iV Concept şi Scala – Reportaj Video AutoBlog.MD

Am încercat şi noi să ne comandăm virtual “opţiunea” 🙂

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/