(foto) În stilul M. BMW anunţă pachetul M Peformance pentru noul Seria 5 Touring

Compania germană BMW introduce pachetul de accesorii sportive M Performance pentru noua generaţie Seria 5 Touring.

Premiera unei astfel de maşini a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, iar accesoriile pregătite au menirea de a face automobilul mai dinamic şi în acelaşi timp mai atrăgător.

Vezi şi: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul BMW

Totodată, pe lângă modificările vizuale care au loc odată cu aplicarea accesoriilor, pachetul M Performance mai presupune şi o “injecţie” de putere sub capotă.

În particular, “muşchii” vor putea creşte doar la versiunea BMW 540i xDrive Touring. Aceasta va primi un surplus de 34 de cai putere şi 50 Nm pentru un total de 360 CP şi 500 Nm.

BMW spune că această operaţie asigură un răspuns al motorului şi o tracţiune mai bună, iar datorită noului sistem de evacuare a eşapamentului va apărea un bariton frumos.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: BMW Seria 5 Touring G31

Apropo, eşapamentul sport oferit cu M Performance package va fi disponibil la comandă şi pentru versiunile 530i Touring, 530d xDrive Touring sau 520d Touring. Clientul va putea alege dacă îşi doreşte terminaţii rotunde sau trapezoidale, cromate sau acoperite cu fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) La puţin peste o lună de la momentul lansării noul BMW Seria 5 primeşte deja accesorii M Performance

Pachetul de accesorii M Performance aduce la capitolul estetic al maşinii mai multe elemente care alcătuiesc un kit exterior sportiv, dar care contribuie şi la aerodinamică. Acesta este compus din corpuri ale oglinzilor retrovizoare din carbon, o grilă neagră a radiatorului, linii negre pe părţile laterale, jante exclusive bicolore, mecanisme de frânare mai performante, un pseudo difuzor şi un mic splitter.

În habitaclul maşinii va apărea un volan sport acoperit cu piele şi Alcantara, padele de comutare a treptelor transmisiei şi cusături pentru contrast.

Deocamdată nu s-a anunţat costul tuturor acestor bunătăţi.

Cmentariile sunt închise