(foto) Surpriză de proporţii pentru un copil bolnav din România: 50 de Mustang-uri i-au sosit la poarta casei

Surpriză de proporţii pentru un băiat în vârstă de 10 ani şi care trăieşte într-un scaun cu rotile, în comuna Secu din judeţul Dolj, România. S-a trezit într-o zi la poarta casei cu 50 de exemplare Ford Mustang de generaţii diferite.

Membrii clubului Ford Mustang România au fost impresionaţi de povestea băiatului care a participat mai devreme în acest an la o emisiune televizată şi au decis să-i facă o zi frumoasă în viaţă.

S-a născut un băiat normal. Problemele au început să apară acum 6 ani, când în urma unor controale medicii i-au descoperit o boală gravă (cancer). De atunci, viața lui s-a schimbat complet şi trăieşte într-un scaun cu rotile.

“Când m-au sunat cei de la Ford Mustang eram cu Dragoș la București, la recuperare. Le-am spus că îi sun când ajung acasă, dar nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple asta, să vină pentru el. Au venit și l-am scos pe Dragoș la poartă. Atunci a fost momentul bucuriei. Nu-i venea să creadă că jucăriile lui apăruseră la poartă în mărime naturală, că se poate urca în ele, că le poate atinge. Oamenii care au venit cu mașinile l-au luat și l-au plimbat cu ce mașină a vrut el. I-au adus și cadouri. Într-adevăr un gest minunat.”, a declarat Aniona Condescu, mama lui Dragos, citată de ziaruldecraiova.ro.

Vezi şi: (video) Moment emoţionant. Volvo Trucks i-a adus unui copil cea mai mare maşină pusă vreodată într-o cutie

Toată lumea a aflat de pasiunea lui pentru mașini, în special pentru Mustang-uri. Au aflat chiar și membri Ford Mustang România, care au decis să îi facă o surpriză lui Dragoş. În total, proprietari a 50 de maşini sport s-au adunat şi au plecat pe drumuri de țară, prin gropi și praf, să-l caute pe băiatul din Dolj.

“L-am văzut pe Dragoș la o emisiune la televizor. Primise de la moderator un Mustang, o mașinuță teleghidată. Am fost impresionat de modul cum a luat jucăria și a strâns-o la piept. Este pasionat de mașini și din câte am înțeles, Mustang este mașina lui preferată. Ne-am pus de acord și 50 de Mustang-uri au plecat spre Secu. Este de nedescris reacția lui Dragoș, a fost bucuria unui copil care și-a văzut un vis împlinit. O să mai călcăm pragul casei lui cu siguranță”, a declarat Răzvan Șuta, președinte comunităţii Ford Mustang România.

Ford Mustang România este un ONG. Comunitatea lor cuprinde 220 de proprietari și pasionați de Mustang-uri, adunați de prin toată țara. Sunt organizați juridic independent de producătorul Ford și pe lângă mașini, mai au o pasiune comună – să ajute oameni. Nu sunt la prima acțiune umanitară și le place să aducă zâmbete.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/