(foto) Tenismena Simona Halep îşi va petrece sezonul estival în compania unei decapotabile sport Mercedes-AMG

În cadrul parteneriatului cu Mercedes-Benz România, fiind un ambasador de imagine pentru Mercedes-AMG, tenismena Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului estival din acest an.

Parteneriatul cu Simona Halep a fost anunţat în primăvara acestui an, fiindu-i atunci oferit un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe. Pe toată durata colaborării cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

Vezi şi: Tenismena Simona Halep a devenit ambasador al Mercedes-Benz. Iată ce maşină a primit

“Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună”, a declarat Simona Halep.

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG.

Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabriolet are un motor bi-turbo V8 de 5.5 litri volum şi dezvoltă 585 CP. Decapotabila accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare a unei astfel de maşini în România este de aproximativ 190.000 euro.

Vezi şi: (foto/video) Test Drive: Mercedes-Benz S63 AMG Coupe 4MATIC

Colegii de peste Prut scriu că Simona Halep are o pasiune pentru automobile, garajul său fiind estimat la puţin peste jumătate de milion de euro. Tenismena deţine un Porsche Panamera, un Range Rover, un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS 63 AMG. Anterior a avut şi un Porsche 911 Carrera S, dar l-a vândut.

Vezi şi: (foto) Anunţ auto. Tenismena Simona Halep îşi vinde Porsche-ul 911

Sursă: Auto-Bild

Cmentariile sunt închise