(foto) Tesla Cybertruck ar fi ajuns în atenția ratonilor din cauza asemănării cu un container de gunoi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un incident amuzant a avut loc în statul american Minnesota. Cel puțin un raton ar fi încercat să intre în bena unui Tesla Cybertruck, însă doar capacul retractabil electric a fost deteriorat.

Se pare că animalele ar fi încercat să ajungă la niște produse comestibile, a scris proprietarul mașinii pe un forum tematic. Acum acesta va trebui să investească în reparații costisitoare.

Tesla Cybertruck
FOTO: cybertruckownersclub.com

Bărbatul împreună cu familia sa au mers la un picnic într-un Cybertruck. Au organizat un camping și a doua zi dimineață au găsit multiple urme peste capacul benei. Curios este și cum vietatea a ajuns acolo dacă mașina este destul de înaltă?…

Plasticul de la marginea capacului benei a fost găsit zgâriat, rupt și ros pe alocuri. Dar, în ciuda tuturor eforturilor, micul hoț nu a reușit să pătrundă înăuntru.

Tesla Cybertruck
FOTO: cybertruckownersclub.com

Comentarii pe marginea acestui caz nu au ezitat să apară. Unii internauți au scris că Tesla “anti glonț” și parțial plutitoare nu a putut rezista unui animal mic.

Alții însă au identificat într-un mod ironic motivul acțiunilor vietăților: Tesla Cybertruck s-ar asemăna izbitor de mult cu un tradițional… container pentru deșeuri.

Vezi și: (video) Tesla Cybertruck face un tur prin Europa. O oprire a avut loc și la București

Cmentariile sunt închise