(video) Noua Toyota GR Supra se va prezenta la Geneva. Toate maşinile pentru 2019 au fost deja rezervate

Urmând lansarea cu succes a platformelor de rezervare specifice fiecărei țări în octombrie 2018 și înaintea premierei sale europene la Salonul Auto de la Geneva, Toyota anunţă că fiecare exemplar a noului coupe GR Supra, destinat livrării în acest an pe pieţele europene, a fost deja rezervat!

Respectiv, temporar, compania nu mai poate primi comenzi!

După o absență de 17 ani de pe piață și din cauza unui apetit copleșitor de mare din partea entuziaștilor, pentru o mașină sport care oferă o experiență de conducere pură, cererea mare pentru Toyota GR Supra a făcut ca lista de aşteptare să fie compusă din câteva mii de rezervări.

Oricum, Toyota speră că va aranja toate lucrurile într-un mod în care, în cel mai scurt timp posibil, să fie redeschisă cartea de comenzi pentru clienţii care îşi vor primi maşina în 2020.

Pentru a sărbători patrimoniul Supra legendar și introducerea numărului de cod al șasiului modelului din a cincea generație, va fi construit un model exclusiv Toyota GR Supra A90 Edition. Automobilul va fi vopsit în culoarea mată Storm Grey, va fi echipat cu jante din aliaj de 19 inci vopsite în culoare neagră mată şi va avea în habitaclu inserţii contrastante din piele de culoare roşie.

De menţionat că şi cele 90 de exemplare ale ediţiei limitate au fost deja rezervate.

În cele din urmă, în semn de recunoştinţă pentru entuziasmul care l-au arătat fanii pentru întoarcerea denumirii Supra, primii 900 de proprietari europeni ai maşinii, în primul an de la momentul lansării, se vor bucura de o serie de beneficii speciale.

Ca membri ai clubului Supra 900 şi până la livrarea maşinilor lor în vara acestui an, vor avea acces la programe de experienţă exclusive şi un număr de premii speciale care nu pot fi cumpărate cu bani.

În Germania, preţul de start pentru noua Toyota GR Supra cu motor de 3.0 litri porneşte de la 62.900 de euro, iar al maşinii cu pachet Premium – 64.900 de euro.

Vezi absolut toate detaliile despre model: (video) Detroit 2019: Premieră mondială – Noua generaţie Toyota GR Supra

Vezi neapărat: Video News: Noua Toyota GR Supra – impresiile AutoBlog.MD

Vezi şi: (video) Prima Toyota GR Supra s-a vândut la licitaţie cu preţul a 42 de exemplare obişnuite

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/