in

(foto) Trei maşini noi şi exclusive, toate marca Porsche, au completat colecţia lui Ion Ţiriac

Afaceristul român şi fostul tenisman Ion Ţiriac şi-a completat celebra colecţie de maşini cu trei noutăţi marca Porsche. Toate vor putea fi admirate din acest weekend, la Bucureşti.

masini noi Porsche Tiriac 0

Zona autovehiculelor de mare performanță din cadrul galeriei va fi dedicată în luna august mărcii Porsche și va prezenta zece unități de colecție. Printre acestea se va găsi şi:

Avem şi la Chişinău un GT2 RS: (foto) Aceasta este cea mai exclusivă mașină importată vreodată în Moldova!

masini noi Porsche Tiriac 2

Acum, Țiriac Collection se poate mândri cu cel mai puternic model 911 construit vreodată de Porsche, în timp ce exemplarul Porsche 911 Carrera 4 GTS inclus în galerie îi aparține Simonei Halep.

Amintim că aceasta l-a primit din partea organizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, ca urmare a poziționării pe locul I în clasamentul WTA feminin la finalul anului 2017. Maşina personalizată cu inscripţia “SH #1” în zona pragurilor va sta acolo doar o perioadă limitată de timp.

masini noi Porsche Tiriac 5

Expoziţia Țiriac Collection a fost inagurată în anul 2013 și este deschisă publicului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Galeria este poziționată vis-a-vis de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni și are o suprafață de peste 4.300 de metri pățrați. Ion Țiriac are în total peste 400 de autovehicule și schimbă periodic exponatele din Țiriac Collection.

Mai amintim că Ion Ţiriac are în colecţie şi un exemplar Porsche 918 Spyder, iar cea mai recentă achiziţie a fost un G 650 Landaulet.

masini noi Porsche Tiriac 6 masini noi Porsche Tiriac 7 masini noi Porsche Tiriac 8 masini noi Porsche Tiriac 9 masini noi Porsche Tiriac 10 masini noi Porsche Tiriac 11 masini noi Porsche Tiriac 12 masini noi Porsche Tiriac 13 masini noi Porsche Tiriac 14

Sursă foto: Țiriac Collection, AutoBild România

buton subscribe