(foto) Trolling marca Porsche. La teste a fost surprins noul Taycan TDI

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Porsche pregătește mărirea potențialului modelului de succes Taycan. În ultima vreme, la teste în ţări europene, mai nou mai aproape de Cercul Polar, este observat un prototip al unei versiuni de performanţă care va veni pe piaţă să concureze cu același Lucid Air Sapphire sau Tesla Model S Plaid.

Asta înseamnă că va avea trei motoare electrice (dacă nu toate patru) cu ±1000 CP, ar putea fi lansat împreună cu facelift-ul pentru Taycan (dacă nu mai devreme) şi s-ar putea numi Taycan GT sau Turbo GT.

Împreună cu toate acestea, automobilul electric va avea un kit exterior aerodinamic mai pronunţat/dezvoltat şi va prezenta o serie de soluţii de reducere a greutății.

Dar până se va întâmpla lansarea unui astfel de model, cei de la Porsche au decis în mod subtil să se ocupe şi cu trolling, pentru a-i lua oarecum într-o derâdere pe cei care s-au arătat nedumeriți şi chiar împotriva folosirii cuvântului Turbo pe aceste maşini electrice, asta pentru că nu au niciun fel de turbocompresor la bord.

Anterior, înainte de premiera lui Taycan, unele prototipuri purtau terminații de eşapament fake, dar mai nou s-a renunţat la acestea în favoarea unui badge TDI pe hayon, de la Turbocharged Direct Injection.🙂 TDI este termenul folosit de Grupul Volkswagen pentru gama sa actuală de motoare turbodiesel cu injecție directă common rail care au un intercooler în plus față de turbocompresor.

Interesant totuşi ce performanţe ar putea avea un Taycan dotat cu motor cu combustie internă?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/