(foto) Un BMW X6 M accidentat a fost adus în Chişinău din America. Iată în ce stare este

Un moldovean şi-a importat de curând un BMW X6 M pe care l-a cumpărat cel mai probabil în schimbul unei sume de bani foarte avantajoase şi pentru că motorul nu i-a fost afectat. Doar că SUV-ul sport a fost accidentat şi nu va mai fi niciodată cum a fost, chiar dacă va fi reparat.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Automobilul a fost surprins într-o parcare din Chişinău pe o remorcă-platformă şi din câte putem vedea a primit asupra sa impactul cu partea dreaptă frontală. Drept rezultat, de reparat, instalat şi înlocuit vor fi necesare o mulţime de piese, dar şi unele airbag-uri.

Doar un far LED nou costă minim 1.500 de dolari, iar dacă roata a fost ruptă şi a fost afectat şasiul, suma totală de bani pentru reparaţii poate urca la peste 10.000 de dolari. Şi să nu uităm că unele componente costă şi mai scump pentru simplul fapt că sunt din lista celor dedicate pentru maşinile sport BMW M.

Îi dorim succes proprietarului în procesul de reabilitare şi să sperăm că această maşină cu 575 CP, care poate face 0-100 km/h în doar 4.2 secunde, va rămâne în folosinţă proprie în loc să apară din nou pe piaţa maşinilor rulate.

Vezi şi: (video) Iscusința meșterilor auto din Moldova. Cum este readus la viață un BMW X6 distrus într-un accident rutier

Vezi şi: (foto) Un Ferrari 488 GTB Spider a fost surprins în Moldova în premieră, însă avariat grav

Vezi şi: (foto) Pentru piese sau pentru revânzare? Iată cum a fost adus un VW Golf R în ţară

Vezi şi: (video) Fără kilometraj întors și accidente, l-aţi cumpăra?! Cum arată un E-class cu peste 300000 km la bord

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise