(foto) Un dealer din preajma Berlinului vinde UAZ-uri “Buhanka” rulate cu câte 40.000 de euro

Neobișnuite pentru Germania oferte au apărut de curând pe portalul AutoScout24. Un dealer din preajma orașului Berlin vinde mai multe exemplare UAZ-2206 “Buhanka” produse în anii 2020-2021.

Chiar dacă sunt rulate, vânzătorul nu ezită să le propună cu sume, în opinia multora exagerate, de până la 40.000 de euro!

Poate cel mai interesant detaliu din toate anunțurile este că mașinile au motoare “eco” pe benzină de 2.693 cm3, cu patru cilindri și în jur de 111 CP, cuplate la cutii manuale în cinci trepte. Este prezent și un sistem de tracțiune integrală.

Propulsoarele sunt adaptate la normele Euro 6d-TEMP, deși din fabrică ele nu pot îndeplini cele mai stricte standarde europene de mediu ale momentului! Probabil, s-a reușit datorită echipamentului suplimentar care prevede instalarea unui sistem de alimentare cu gaz (GPL). Descrierea arată chiar și costul său: 3.000 de euro.

În funcție de exemplarul ales, mașina este echipată cu troliu, bullbar, bară de protecție ranforsată, snorkel, portbagaj expediționar, corpuri luminoase suplimentare, scări, sand track-uri, etc.

Parcursul exemplarelor este de cel puțin 1.000 de km. În Rusia, cel mai scump astfel de UAZ are un preț de start de 12.000 de euro.

Vezi și: (video) Un automobilist a fost uimit când a descoperit din ce este făcută podeaua unui UAZ “Buhanka” cumpărat în 2021

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/