(foto) Un Lamborghini Huracan a fost făcut zob lângă Kiev, în timpul unor filmări

0

În regiunea Kiev, unde se află şi capitala statului vecin, în această dimineaţă s-a produs un accident rutier grav cu implicarea unui supercar italian de model Lamborghini Huracan. Acesta participase în filmările necesare unui film.

Conform informaţiilor pe care le-a aflat agenţia Unian, şoferul a accelerat coupeul până la o viteză de aproximativ 200 de km/h. Când, la un moment dat, s-a intrat pe o secţiune de drum alunecos, conducătorul i-a pierdut controlul şi derapând a fost proiectat puternic în câţiva copaci.

Participanții la filmări au declarat că șoferul purtase centura de siguranță și aceasta i-a salvat în mod evident viaţa, deşi partea frontală a automobilului a rămas practic complet absentă în urma impactului.

Jurnaliştii ucraineni mai notează că această locație, în pădurea de lângă lacul Kiev, au loc periodic producții de film. Pentru a face acest lucru, uneori, poliția închide o parte a drumului atunci când imagini se înregistrează direct pe carosabil.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cinci-accidente-care-au-devenit-virale-in-ultimele-48-de-ore-inclusiv-cu-un-belaz-rasturnat-de-la-40-m-inaltime/
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata