(foto) Un Lamborghini Urus, implicat într-un grav accident acum câteva clipe în urmă într-o intersecţie din București

Accident cumplit câteva clipe în urmă în București! Un Lamborghini Urus a fost în una din intersecțiile capitalei române și a fost avariat grav!

Potrivit postărilor dintr-un grup închis de pe Facebook, accidentul ar fi avut loc la intersecția străzilor Bachus cu Calea Ferentari! Nu se cunoaște exact cine s-ar face vinovat de acest accident, la fel și starea persoanelor ce se aflau în mașini la momentul de faţă, deşi la faţa locului sunt numeroase echipe de salvare, însă se pare că Urus-ul este daună totală.

Chiar şi aşa, sperăm că ambele automobile şi-au îndeplinit una din menirile pentru care au fost făcute – de a oferi inclusiv protecţie ocupanţilor.

FOTO: facebook.com/a.aky.aky

Amintim că noul Urus este un SUV cu o greutate de circa 2.2 tone, care este propulsat de un motor V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm.

Prin intermediul unei cutii de viteze automată ZF cu opt trepte, folosită în premieră pe o maşină Lamborghini, alături de un sistem de tracţiune integrală, 0-100 de km/h îi face în doar 3.6 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 305 km/h.

Preţul de start pentru noul Lamborghini Urus în România porneşte de la 173.125 de euro fără TVA sau de la 206.018 euro cu TVA de 19% inclus.

Acceleraţia de la o viteză de 100 la 200 de km/h o poate face în 9.11 secunde, iar de pe loc şi până la 200 de km/h în 12.54 secunde. Timpul necesar pentru a ajunge la o viteză de 250 de km/h este de 23.37 secunde. O viteză de 300 de km/h o atinge în puţin peste jumătate de minut, iar cea maximă nu o poate depăşi pe cea impusă din uzină.

Din păcate acesta nu este primul Urus avariat grav pe străzile din București. În urmă cu ceva timp un alt exemplar de culoare roşie a fost implicat într-un accident pe străzile capitalei române.

(foto) Un multimilionar român şi-a avariat grav SUV-ul Lamborghini Urus în Bucureşti

FOTO: facebook.com/a.aky.aky

Vezi şi: (foto/video) Accident de lux la Bucureşti. Un milionar a ajuns cu un Ferrari într-un stâlp

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/