(foto) Un minor de 16 ani din nordul ţării a răpit maşina unchiului său şi s-a izbit cu ea într-un copac

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19:00, poliţia a fost înștiințată că din curtea unei gospodării din satul Scăieni din raionul Dondușeni a dispărut un Opel Meriva. Ofițerii Direcției de patrulare Nord l-au depistat oprit într-un copac în aproprierea satului Pervomaiscoe din raionul Drochia (aproximativ 22 km distanţă de Scăieni), însă nimeni nu se mai afla la volan.

Despre accidentul produs, prin intermediul serviciul 112, poliția a fost sesizată de către un bărbat care a descoperit automobilul abandonat avariat.

Pe urme fiebinţi, la intrare în satul vecin Țarigrad (aflat la o distanţă de aproximativ 7 km de Pervomaiscoe) a fost reținut un minor, în vârstă de 16 ani, suspectat în comiterea accidentului.

Minorul a recunoscut că a sustras mașina din curtea unui bloc și că proprietarul acesteia este nimeni altcineva decât unchiul său! Cum a avut acces la volan nu este clar deocamdată.

El ar fi sustras automobilul cu intenția de a se deplasa în satul Ţarigrad, acolo unde locuiește mama sa. În urma producerii accidentului nu a avut de suferit.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul IP Dondușeni, după care minorul și mijlocul de transport au fost transportați la inspectoratul de poliție local pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și documentarea cazului dat.

Poliţia recomandă părinților să supravegheze minorii, unde se află şi cu cine comunică, pentru a evita implicarea lor în acțiuni contrare legii!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/