(foto) Un nou caz în capitală. Un Lexus a fost stropit cu acid

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou caz însoțit de mister. Peste un alt automobil s-a vărsat acid, deja în cartierul Telecentru. S-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 iulie. În acest context se caută martori și orice informație prețioasă va fi recompensată.

Afectat a fost un Lexus RX 300 de a doua generație. Solventul a fost vărsat haotic și a afectat practic orice panou de caroserie, inclusiv geamuri și blocuri optice. Femeia care a făcut public acest caz nu crede că a fost consecința vreunui conflict anterior.

Poliția Capitalei ne-a declarat că situația a fost înregistrată. Un apel la poliție a venit de la adresa strada Valea Dicescu 88. Proprietarul mașinii este temporar în afara țării și la reîntoarcere urmează să depună o plângere, abia după care se va demara o anchetă.

În octombrie 2023 s-a vărsat mai mult acid pe o Skoda din sectorul Rîșcani. Proprietarul a reacționat în comentariile acestui nou caz cu Lexus și a declarat că până astăzi nu s-a găsit răufăcătorul în situația sa. A recomandat de realizat o expertiză independentă. „Polițiștii dau din umeri, prejudiciul este de 111.000 de lei”, a declarat Mihail Tutunaru.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise