(video) Surpriză matinală neplăcută! Unui şofer din Chişinău i-a fost vărsat acid pe automobil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mihail Tutunaru, proprietarul unei Skoda Octavia, s-a trezit în dimineaţa zilei de 24 octombrie cu maşina deteriorată semnificativ. Un răufăcător necunoscut a vărsat noaptea un soi de acid peste aceasta. Şi nu s-a folosit un solvent obişnuit, ci unul special şi scump, care a îndepărtat vopseaua până la metal.

Incidentul s-a produs pe strada Florilor 16/1 din capitală, ne-a spus bărbatul. Poliţia are înregistrat cazul şi s-a pornit deja o investigație.

Mihail Tutunaru cere ajutor şi din partea comunității, în sensul în care poate cineva a văzut ceva suspect prin zonă sau deţine orice alt fel de informații, pentru a identifica şi pedepsi făptaşul. Careva amprente, dar inexacte, au fost preluate de la faţa locului pentru expertiză.

Bărbatul a mai declarat că o cameră video veche există la parterul blocului din preajmă, chiar în fața mașinii, însă înregistrarea s-a blocat ca printr-o coincidență la ora 00:00, iar proprietarul nu ştia că nu funcţionează. Iar camera posterioară de pe un alt automobil, cea legată de camera de bord, care ar fi putut înregistra infracțiunea, a fost deteriorată!

Într-un final concetățeanul ne-a mai spus că nu avea niciun conflict cu vecini în privința locului de parcare (starea de spirit în curte fiind în general una liniștită) şi încă nu are idee cine ar fi făptaşul, dar şi motivul comiterii unui astfel de rău.

Pe lângă vopseaua deteriorată, etanșarea parbrizului a fost afectată și substanța a pătruns şi în cabină.

Cmentariile sunt închise